SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

De wijkverpleegkundige helpt u verder

Iedereen is welkom bij de wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige kan u verder helpen. U kunt vragen stellen over uzelf, maar ook over degene voor wie u zorgt. Als het nodig is maakt de wijkverpleegkundige een vervolgafspraak. Dan is er meer tijd om u voorlichting of adviezen te geven. Bel met 0900 – 78 79 777 naar de Zorglijn van SVRZ. De medewerkers verbinden u door naar de juiste wijkverpleegkundige. Loop gerust binnen in het kantoor van de wijkverpleegkundige.

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

Gratis advies

Het advies van de wijkverpleegkundige van SVRZ is gratis en bedoeld voor cliënten, mantelzorgers en voor mensen die (nog) geen binding hebben met SVRZ. Eventuele vervolgafspraken worden tot vier uur per jaar vergoed door uw zorgverzekering. U hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te betalen.

Gratis inloopspreekuur in Zeeuws Vlaanderen

In Zeeuws Vlaanderen organiseert SVRZ een gratis inloopspreekuur van de wijkverpleegkundige. U bent van harte welkom om  vrijblijvend langs te komen.

Woonzorgcenta ‘t Kasteeltje/Welstede 
Elke dinsdag in ‘t Kasteeltje in de ontmoetingsruimte 10.30 – 11.30 uur

Woonzorgcentrum Onder de Wieken
2e en 4e donderdag van de maand 15.00 – 16.00 uur

Woonzorgcentrum Maxima
2e en 4e dinsdag van de maand 10.30 – 11.30 uur

Foyer van multifunctioneel centrum de Statie in Sas van Gent
1e dinsdag van de maand 10.00-11.00 uur

Goed om te weten!

Waar vind ik deze zorg?

Bekijk alle SVRZ locaties
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?