SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Bij Máxima bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie en aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij, in een huiselijke en warme sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Maxima client
Kom eens langs Pattistpark 105
4532 HZ Terneuzen
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Máxima biedt groepswoningen voor mensen met dementie. Ook voor zorg bij chronische lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt Máxima een alternatief. In onze groepswoningen dementie geven wij alle zorg en ondersteuning die nodig is. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Wassen, boodschappen doen, tafeldekken, koken en samen eten: de dag verloopt zoals u thuis gewend was. U heeft uw eigen slaapkamer en badkamer. Ook is er een gezamenlijke woonkamer, keuken, tuin of balkon. Wij willen dat u zich thuis voelt en dat u kunt blijven doen wat voor u belangrijk is.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Heeft u chronische lichamelijke klachten en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. Wij bieden u intensieve zorg in een fijne woning voor maximaal 7 personen. U kunt uw eigen appartement inrichten zoals u zelf wilt en beslist zelf hoe u uw dag invult. Heeft u behoefte aan gezelligheid? Er is een gezamenlijke ontmoetingsruimte, waar u uw medebewoners kunt ontmoeten.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Máxima kan u verder helpen. Loop gerust eens binnen in het kantoor van de wijkverpleegkundige.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de huurappartementen van Máxima woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3642.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Máxima kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3642.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw huurappartement van Máxima in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ in Zeeuws-Vlaanderen via 088 – 887 3642.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Máxima kunt u gebruikmaken van onze kapsalon. Hier kunt u uw haar laten knippen en föhnen. Ook voor verven of watergolven kunt u bij onze kapper terecht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met een zorgmedewerker van SVRZ.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie

 • Geestelijk zorg

  Geestelijk zorg

  Er is een geestelijk verzorger in dienst waar u als cliënt bij terecht kunt.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de huur- en koopappartementen in woonzorgcentrum Máxima kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en Zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Cliënt Dagopvang Jonge Mensen Dementie SVRZ
Verhalen

Dagbehandeling voor jonge mensen met dementie

De heer en mevrouw de Bruine, Cliënte en partner
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?