SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Bij Máxima bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie en aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij, in een huiselijke en warme sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Maxima client
Kom eens langs Pattistpark 105
4532 HZ Terneuzen
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, met prachtig uitzicht op de Westerschelde

Bij Máxima kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook kunt u in verschillende groepswoningen of woongroepen verblijven. Máxima is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Clavis uit Terneuzen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Bij Máxima kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Er zijn diverse koop- en huurwoningen van woningcorporatie Clavis waar u kunt verblijven. Hier levert SVRZ zorg bij u thuis.

Zorg bij lichamelijke klachten

Heeft u chronische lichamelijke klachten en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. Wij bieden u intensieve zorg in een fijne woning voor maximaal 7 personen. U kunt uw eigen appartement inrichten zoals u zelf wilt en beslist zelf hoe u uw dag invult. Heeft u behoefte aan gezelligheid? Er is een gezamenlijke ontmoetingsruimte, waar u uw medebewoners kunt ontmoeten.

Groepswoningen voor mensen met dementie

Ook als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt Máxima een alternatief. In onze groepswoningen dementie geven wij alle zorg en ondersteuning die nodig is. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Wassen, boodschappen doen, tafeldekken, koken en samen eten: de dag verloopt zoals u thuis gewend was. U heeft uw eigen slaapkamer en badkamer. Ook is er een gezamenlijke woonkamer, keuken, tuin of balkon. Wij willen dat u zich thuis voelt en dat u kunt blijven doen wat voor u belangrijk is.

Fijne omgeving

Een bushalte, park en winkelcentrum liggen op loopafstand van Máxima. De afstand naar het centrum van Terneuzen is ongeveer twee kilometer. Maar ook op het  terrein van Máxima komt u genoeg mensen tegen. Medebewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers: iedereen is welkom! Het meest specifieke is wel de ligging aan De Schelde. Het uitzicht is onder elke weeromstandigheid een prachtig levendig aanzicht.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Máxima biedt groepswoningen voor mensen met dementie. Ook voor zorg bij chronische lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Máxima kunt u gebruikmaken van onze kapsalon. Hier kunt u uw haar laten knippen en föhnen. Ook voor verven of watergolven kunt u bij onze kapper terecht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met een zorgmedewerker van SVRZ.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie

 • Geestelijk zorg

  Geestelijk zorg

  Er is een geestelijk verzorger in dienst waar u als cliënt bij terecht kunt.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de huur- en koopappartementen in woonzorgcentrum Máxima kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en Zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ de Kraayert dagbehandeling dementie op jonge leeftijd
Verhalen

Dat Tonny van fietsen houdt is wel duidelijk

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?