SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Wij komen naar u toe als u alarmeert

Het Pakket Welzijn en Zorg bestaat onder andere uit een EHBO functie en personenalarmering van Maatje in Zeeland . Zodra u op het het alarm drukt komt er een medewerker van SVRZ naar u toe. Het alarm is zo georganiseerd dat we altijd weten waar we moeten zijn en wie u bent. Om u goed te kunnen helpen na een alarmering maken we in een persoonlijk gesprek met u een aantal afspraken.

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

Wijkverpleging en activiteiten

Als bewoner van een huur- of koopappartement in het woonzorgcentrum waar u woont kunt u ook beroep doen op de wijkverpleegkundige van SVRZ. De wijkverpleegkundige is er voor al uw vragen over zorg en welzijn. Dus bijvoorbeeld als u vragen heeft over een zorgindicatie, alarmering of mantelzorg. Ook als u meer wilt weten over een bepaald ziektebeeld kunt u bij de wijkverpleegkundige terecht.

Activiteiten

Naast alarmering en wijkverpleegkundige zorg kan het Pakket Welzijn en Zorg van SVRZ nog meer omvatten. Bijvoorbeeld deelname aan activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Het aanbod is afhankelijk van het woonzorgcentrum waar uw woont.

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?