SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Bezoektijden langdurige zorg

Er zijn geen vaste bezoektijden in de woningen waar cliënten langdurig verblijven. U bent de hele dag door welkom. We stellen het wel op prijs als u rekening houdt met de momenten dat cliënten verzorgd worden, aan tafel gaan of een behandeling krijgen van bijvoorbeeld een fysiotherapeut.

Rust in de huiskamer

Om de rust in de woning te bewaren, ontvangen we in de huiskamers en ontmoetingsruimten geen bezoek. Er zijn diverse ruimtes voor het ontvangen van bezoek: de eigen kamer van de cliënt, het Grand-café of restaurant of een andere ruimte waar geen andere cliënten verblijven. Uitzonderingen en maatwerk zijn mogelijk als de situatie daarom vraagt. Lees meer over deze huisregel en de reden waarom wij vasthouden aan rust in de huiskamer.

Bezoektijden Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Komt u op bezoek bij iemand die verblijft op een revalidatieafdeling van SVRZ?  Op deze afdelingen hanteren we wel bezoektijden om het revalidatieprogramma zo min mogelijk te verstoren. U bent welkom op de volgende tijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 15.00 – 20.00 uur.
  • Zaterdag en zondag: 11.00 – 20.00 uur.

Algemene huisregels SVRZ

Om uw aanwezigheid bij SVRZ zo aangenaam mogelijk te maken en te houden, heeft SVRZ een aantal huisregels opgesteld. Deze gelden in alle gebouwen van SVRZ en zijn bedoeld voor alle aanwezigen, dus zowel cliënten als medewerkers, maar ook bezoekers en leveranciers.
We rekenen op ieders medewerking!

SVRZ & Coronavirus

Bij een uitbraak van het coronavirus hanteert SVRZ deze afspraken.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?