SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Hoe verloopt de revalidatie?

Als u bij SVRZ komt revalideren, verblijft u voor een periode van maximaal drie maanden in een van onze locaties. Daar staat alles een groot deel van de dag in het teken van de revalidatie. Samen met u bepalen we haalbare revalidatiedoelen. En we houden zo veel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften. De revalidatie bestaat uit individuele therapie, maar daarnaast zijn er ook groepstherapieën. Uw naasten zijn nauw betrokken bij uw revalidatie. Zij kunnen u ondersteunen en stimuleren om zo snel mogelijk te herstellen.

Ergotherapie soep koken

Hoe gaat u op weg naar zelfstandigheid?

Tijdens het revalidatietraject is het de bedoeling dat u steeds meer zelf gaat doen. Zodat u er langzaam aan kunt wennen om weer zelfstandig te wonen. Het kan zijn dat u nog ondersteuning nodig heeft als u naar huis gaat. Wij zorgen dan voor een passend vervolgtraject dat is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we u doorverwijzen naar een fysiotherapeut of helpen om thuiszorg te regelen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goed om te weten!

Waar vind ik deze zorg?

Bekijk alle SVRZ locaties
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?