SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“’t Gasthuis doet haar naam eer aan: u voelt uzelf direct welkom zodra u de ruime hal met gezellige loungehoek binnenkomt. ’t Gasthuis is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg en biedt daarnaast zorg voor verschillende doelgroepen. Persoonlijke aandacht en huiselijkheid staan bij ons centraal. Ook vinden we het belangrijk dat u uw leven zoveel mogelijk kunt blijven leiden zoals u gewend was. We zorgen ervoor dat u zich hier thuis voelt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Gasthuis gebouw
Kom eens langs Noordpoortplein 2
4331 RN Middelburg
Bel 088 887 1100 Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. ‘t Gasthuis biedt deskundige revalidatiezorg. Ook bij lichamelijke klachten of dementie kunt u bij ons terecht.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Onze zorgprofessionals zijn gespecialiseerd in alle vormen van dementie. Voor ouderen met dementie zijn er kleinschalige woningen ingericht. In deze groepswoningen bieden we de ondersteuning die nodig is, in een vertrouwde, herkenbare en veilige omgeving. Hier heeft u een eigen kamer en een gemeenschappelijke huiskamer. De dag verloopt zoals u thuis gewend was. Huiselijkheid staat voorop. Zo koken en eten we zoveel mogelijk samen. Voor mensen met dementie en zeer ernstige gedragsproblemen (D-ZEP) is een aparte afdeling ingericht.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Ook wanneer u lichamelijke klachten heeft en hierdoor niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, kunt u bij ’t Gasthuis terecht. We bieden u een fijn appartement met veel privacy. Iedere woongroep somatiek heeft een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hier kunt u, als u dat wilt, medebewoners ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Natuurlijk is het ook mogelijk om uzelf terug te trekken op uw eigen kamer, die u kunt inrichten zoals u dat wilt.

  Lees meer
 • Revalidatie op de hometrainer - SVRZ

  Geriatrische revalidatie

  In ’t Gasthuis kunt u revalideren na ziekte of een operatie. U krijgt uw eigen kamer met sanitair. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen HD-televisie en een koelkast. Wanneer u bij ’t Gasthuis revalideert, kunt u gebruikmaken van diverse oefenruimtes. Een deskundig en betrokken team behandelaars staat voor u klaar.

  Lees meer
 • Dagbehandeling

  Heeft u een lichamelijke beperking of dementie en woont u nog thuis? Dan kunt u zich aanmelden voor een dagbehandeling in ’t Gasthuis. De dagbehandeling is erop gericht u te ondersteunen in het omgaan met uw lichamelijke beperking of dementie. Ook is het fijn om op deze manier de mantelzorger even te ontlasten. Tijdens de dagbehandeling neemt u deel aan diverse activiteiten en kunt u gebruikmaken van de oefenruimtes. In de gezellige ontmoetingsruimte of het restaurant kunt u samen met andere deelnemers genieten van een lekkere maaltijd. We halen u ’s ochtends op en brengen u na afloop van de dagbehandeling weer thuis.

  Lees meer
 • Behandeling en begeleiding fysiotherapie SVRZ

  Fysiotherapie

  Mensen die ouder worden krijgen vaak moeite met bewegen. De ervaren fysiotherapeuten van ’t Gasthuis staan met met moderne voorzieningen voor u klaar als u klachten heeft aan uw spieren, banden, gewrichten of zenuwen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Wii spelcomputer om weer goed te leren bewegen. Beklim de Alpe d’Huez met een hometrainer of maak een fietstocht over Walcheren.

  Lees meer
 • Ergotherapie SVRZ

  Ergotherapie

  Als u ouder wordt, of als u een ziekte heeft gekregen, kan het moeilijker worden om bepaalde dingen te doen. De ergotherapeuten van ’t Gasthuis helpen u graag om de dagelijkse dingen, zoals lopen, zitten of douchen zelf te blijven doen.

  Lees meer
 • Logopediste SVRZ met cliënt

  Logopedie

  Communicatie is voor iedereen belangrijk. Maar door allerlei aandoeningen kan spreken moeilijk worden. De logopedisten van ’t Gasthuis helpen u verder.

  Lees meer
 • Medewerker bij koelkast

  Voeding- en dieetadvies

  De diëtisten van ’t Gasthuis zijn gespecialiseerd in de problemen die ouderen ondervinden met eten en drinken. Ze helpen u graag op weg met een persoonlijk advies.

  Lees meer
 • Pyscholoog SVRZ

  Psycholoog

  De psycholoog van ’t Gasthuis helpt u als het mentaal wat moeilijker gaat. Dit kan te maken hebben met geheugen, stemming of verwerking van een traumatische gebeurtenis of verlies. Met een verwijzing van uw huisarts kan de psycholoog door middel van onderzoek en observatie in overleg met u en uw huisarts komen tot een advies en/of een behandeling.

  Lees meer
 • Expertteam Huntington

  De ziekte van Huntington is een erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast. Ons expertteam begeleidt cliënten en familie bij de symptomen en gevolgen van deze ziekte. Wilt u meer informatie over dit expertteam of een afspraak maken met één van de gespecialiseerde behandelaars? U kunt hiervoor bellen naar het secretariaat 088 – 887 1920 of mailen naar huntingtonda@svrz.nl.

  Lees meer
 • SVRZ de Redoute kamer

  Tijdelijk verblijf

  Naast revalidatiezorg biedt ’t Gasthuis ook zorg tijdens een tijdelijk verblijf. Hiervan kunt u gebruikmaken wanneer een kortdurende behandeling en observatie nodig zijn. In ’t Gasthuis kunt u herstellen met de behandeling en zorg die u nodig heeft. Uiteraard kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen die ’t Gasthuis te bieden heeft.

  Lees meer
 • Dementie en zeer ernstig probleem­gedrag (D-ZEP) in Middelburg

  Voor mensen met dementie en zeer ernstige gedragsproblemen (D-ZEP) is bij ’t Gasthuis een aparte afdeling ingericht. Het verblijf op deze afdeling is tijdelijk. Het doel van de behandeling op de afdeling D-ZEP is niet om het probleemgedrag te beheersen, maar om het te begrijpen, te begeleiden en te behandelen.

  Lees meer
Voorzieningen
 • restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Zin in een kopje koffie, thee of een warme maaltijd? In ons restaurant bent u iedere dag van harte welkom.

  Openingstijden

  • maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur
  • zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur

  Themamaaltijd
  Iedere laatste vrijdag van de maand kunt u genieten van een themamaaltijd.

  Verjaardag vieren
  Ook is het mogelijk om uw verjaardag te vieren in het restaurant. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Welke maandag- en woensdagmorgen van 9.00 – 13.00 uur is een kapper van Kapsalon HAAR ID aanwezig in de kapsalon van ’t Gasthuis. Voor een afspraak kunt u op werkdagen bellen naar 0118 – 216 783. Betaling kan contant of per betaalverzoek.

  U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

   

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! In ’t Gasthuis kunt u deelnemen aan de seniorenfitness. Onder begeleiding van een fitnessbegeleider traint u op uw eigen niveau. In een groep van maximaal twaalf personen werkt u aan uw conditie en spierkrachtverbetering. Ook is het mogelijk om te werken aan het vetpercentage en het vergroten van uw mobiliteit. De seniorenfitness is van maandag tot en met donderdag. Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Informeer naar de mogelijkheden bij een zorgmedewerker van SVRZ.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? In de centrale hal van ’t Gasthuis vindt u een grote boekenkast en een gezellige leestafel. Er is voor ieder wat wils. Ook grootletterboeken zijn aanwezig.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Een keer in de twee weken is er om 10:30 uur een kerkdienst in het restaurant. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom. Bezoekt u liever een plaatselijke kerk, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ ’t Gasthuis bij terecht kunt.

Diaraye is verzorgende bij SVRZ
Verhalen

Wat betekent de Ramadan voor Diaraye Diallo, 1e medewerker zorg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?