SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Locatiemanager Piet Huijzers

“Ons zorgcentrum in Sas van Gent is splinternieuw. De Redoute is voorzien van de meest moderne innovaties die zorgen voor veel wooncomfort voor bewoners. Zo maken we gebruik van geurbelevingen, persoonlijke leefcirkels, biodynamische verlichting en plafondtilliften. Ook duurzaamheid vinden we erg belangrijk. Benieuwd naar onze locatie? We ontvangen u graag voor een rondleiding!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ de Redoute clienten
Kom eens langs Canadalaan 58
4551 AL Sas van Gent
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, op een moderne locatie

In het karakteristieke Zeeuws-Vlaamse dorp Sas van Gent ligt De Redoute. Het zorgcentrum heeft groepswoningen voor mensen met dementie. Ook zijn er woongroepen aanwezig waar u terechtkunt wanneer u lichamelijke klachten heeft.

Meer over de locatie

Veel wooncomfort

De Redoute is een van de nieuwste locaties van SVRZ. Het zorgcentrum is voorzien van de meest moderne innovaties op het gebied van ouderenzorg. De gangen ruiken aangenaam en fris door de geurbeleving waar we gebruik van maken. Ook zijn de twee groepswoningen voor mensen met dementie voorzien van biodynamische verlichting. Hiermee stemmen we de hoeveelheid licht automatisch af op het moment van de dag. Dit zorgt voor een beter dag- en nachtritme bij de bewoners. Verder kan er in deze woningen gebruik gemaakt worden van persoonlijke leefcirkels. Zo’n cirkel bepaalt of een bewoner zich volledig vrij kan bewegen in en rondom het gebouw. Soms is het zelfs mogelijk om zelfstandig de wijk in te gaan. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk vrijheid krijgt en proberen dit zo goed mogelijk te faciliteren.

Zorg bij lichamelijke klachten

Wanneer u door lichamelijke klachten niet langer thuis kunt wonen, kunt u in ons zorgcentrum terecht. Hier bieden we de juiste zorg in een warme, huiselijke sfeer. De Redoute heeft drie woongroepen somatiek met ruime appartementen. U kunt uw appartement uiteraard naar eigen smaak inrichten, met spulletjes uit uw vertrouwde omgeving. Iedere woongroep heeft een gezellige ontmoetingsruimte waar u andere bewoners kunt opzoeken om een spelletje te doen of een praatje te maken. Uiteraard kunt u ook volledig uw eigen weg gaan en uzelf terugtrekken in uw appartement. De ontmoetingsruimtes zijn ruim, modern en licht opgezet en hebben een groot balkon.

Zorg voor mensen met dementie

Bij De Redoute bieden we specialistische zorg bij verschillende soorten psychogeriatrie. Zo ondersteunen onze zorgprofessionals mensen met dementie. Ook is er een expertteam Huntington aanwezig. Er zijn twee kleinschalige groepswoningen dementie. Iedere groepswoning heeft een gezellige huiskamer met keuken. Hier verloopt de dag zoals thuis. We koken en eten samen en houden van een bourgondische maaltijd. Heeft u trek in een uitsmijter? Dan maken we die voor u. Ook koken we regelmatig mosselen of andere gerechten die bewoners aandragen.

Een gezellige, huiselijke sfeer

Wanneer u bij De Redoute binnenkomt, ervaart u direct de warme, huiselijke sfeer. Iedereen is van harte welkom, ook uw bezoek. Het zorgcentrum biedt gezellige ruimtes waar u andere bewoners kunt opzoeken. Hier kunt u samen eten, koffie drinken of deelnemen aan een activiteit. Samen met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk de dingen kunt blijven doen die u leuk vindt. Of het nu gaat om muziek luisteren, knutselen of handwerken: er is altijd iets te beleven. De welzijnsruimte wordt iedere twee weken zelfs omgetoverd tot een beautysalon! Ook organiseren we regelmatig een optreden, quiz of filmmiddag. Bent u graag buiten? De Redoute heeft een grote tuin waar u heerlijk kunt wandelen of in het zonnetje kunt zitten. Ook kunt u gebruikmaken van de duofiets om een rondje te fietsen door de omgeving van Sas van Gent.

Een dagje bij ons Grote wijzer Kleine wijzer Seconden wijzer
Een dagje bij De Redoute

Zomaar een dag bij ons

SVRZ de Redoute clienten
Ochtend
Hoe uw ochtend eruit ziet, bepaalt u zelf. Eet gezellig samen met andere bewoners in de ontmoetingsruimte van De Redoute of geniet van een ontbijt in uw eigen appartement.
SVRZ de Redoute clienten
Middag
Maak een wandeling door de mooie tuin van De Redoute, kom in beweging met de beweegagoog of doe mee aan een activiteit. Net waar u zin in heeft!
SVRZ de Redoute kamer
Avond
Geniet van een lekkere, bourgondische maaltijd samen met andere bewoners. Na de maaltijd kunt u uzelf terugtrekken in uw appartement of gezellig televisiekijken in de huiskamer.
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Redoute kunt u een afspraak maken met onze kapper. Hiervoor kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker van SVRZ. De kapper komt in uw appartement of kamer langs om uw haar te verzorgen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in de ontmoetingsruimtes van De Redoute. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. Of het nu gaat om wandelen of oefeningen om uw conditie te verbeteren: we kijken waar u behoefte aan heeft en wat u leuk vindt om te doen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Iedere vrijdag organiseren we om 18:30 uur een kerkdienst bij De Redoute. Bezoekt u liever een plaatselijke kerk, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Op loopafstand van zorgcentrum De Redoute zijn 2 grote supermarkten te vinden. Ook is er een kleine overdekte markthal genaamd Markt 4, gevestigd in de voormalige Kerk van Sas van Gent. Hier zit een bakker, beenhouwerij, bloemenzaak, gezellige cafétjes,…

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Iedere woensdagochtend komt de Zeeuwse Bibliotheek langs met grote letter boeken. Voor bewoners van De Redoute is dit gratis.

SVRZ de Kraayert ingang
Verhalen

Wat betekent corona voor vrijwilliger Ria Hoogesteger (75)?

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?