SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Ons zorgcentrum in Sas van Gent is splinternieuw. De Redoute is voorzien van de meest moderne innovaties die zorgen voor veel wooncomfort voor bewoners. Zo maken we gebruik van geurbelevingen, persoonlijke leefcirkels, biodynamische verlichting en plafondtilliften. Ook duurzaamheid vinden we erg belangrijk. Benieuwd naar onze locatie? We ontvangen u graag voor een rondleiding!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ de Redoute clienten
Kom eens langs Canadalaan 58
4551 AL Sas van Gent
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Zorgcentrum De Redoute biedt onder andere groepswoningen voor mensen met dementie en woongroepen voor mensen met lichamelijke klachten.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Bij De Redoute zijn er twee kleinschalige groepswoningen dementie. Iedere groepswoning heeft een gezellige huiskamer met keuken. Hier verloopt de dag zoals thuis. We koken en eten samen en houden van een bourgondische maaltijd. Heeft u trek in een uitsmijter? Dan maken we die voor u. Ook koken we regelmatig mosselen of andere gerechten die bewoners aandragen.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Wanneer u door lichamelijke klachten niet langer thuis kunt wonen, kunt u in ons zorgcentrum terecht. De Redoute heeft drie woongroepen somatiek met ruime appartementen. U kunt uw appartement uiteraard naar eigen smaak inrichten, met spulletjes uit uw vertrouwde omgeving. Iedere woongroep heeft een gezellige ontmoetingsruimte waar u andere bewoners kunt opzoeken om een spelletje te doen of een praatje te maken. Uiteraard kunt u ook volledig uw eigen weg gaan en uzelf terugtrekken in uw appartement. De ontmoetingsruimtes zijn ruim, modern en licht opgezet en hebben een groot balkon.

  Lees meer
 • Expertteam Huntington

  De ziekte van Huntington is een erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast. Ons expertteam begeleidt cliënten en familie bij de symptomen en gevolgen van deze ziekte. Wilt u meer informatie over dit expertteam of een afspraak maken met één van de gespecialiseerde behandelaars? U kunt hiervoor bellen naar het secretariaat 088 – 887 1920 of mailen naar huntingtonda@svrz.nl.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van De Redoute kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van De Redoute woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van De Redoute kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van De Redoute in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ Zeeuws-Vlaanderen via 088 – 887 3900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Redoute kunt u een afspraak maken met onze kapper. Hiervoor kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker van SVRZ. De kapper komt in uw appartement of kamer langs om uw haar te verzorgen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in de ontmoetingsruimtes van De Redoute. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. Of het nu gaat om wandelen of oefeningen om uw conditie te verbeteren: we kijken waar u behoefte aan heeft en wat u leuk vindt om te doen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Om de 14 dagen is er op vrijdag om 18.30 uur een kerkdienst in De Redoute. Bezoekt u liever een plaatselijke kerk, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Er is ook een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als bewoner van De Redoute bij terecht kunt.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Op loopafstand van zorgcentrum De Redoute zijn 2 grote supermarkten te vinden. Ook is er een kleine overdekte markthal genaamd Markt 4, gevestigd in de voormalige Kerk van Sas van Gent. Hier zit een bakker, beenhouwerij, bloemenzaak, gezellige cafétjes,…

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  De Zeeuwse bibliotheek komt op aanvraag langs met groot letter boeken. Voor bewoners van De Redoute is dit gratis.

Verhalen

De jongste vrijwilliger van SVRZ Ter Schorre

Dieuwke Schepens, Vrijwilliger
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?