SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“De Kreek is uniek gelegen. Als bewoner kijkt u uit over dit prachtige natuurgebied. Bij ons kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens bij ons langs!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Krekepad 1-3
4361 JJ Westkapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij De Kreek kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Wij bieden in onze groepswoning Krekepad 1 zorg aan bewoners met dementie. U heeft een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt De Kreek een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Kunt u niet meer zelfstandig wonen door chronische lichamelijke klachten? Dan kunt u terecht in onze woongroep somatiek Krekepad 3. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend was. Daarom werken we in onze woongroep op een kleinschalige en belevingsgerichte manier. Als bewoner heeft u een eigen kamer die u zelf kunt inrichten. Verder is er een ontmoetingsruimte waar u andere bewoners kunt ontmoeten. In de welzijnsruimte van De Kreek kunt u deelnemen aan activiteiten.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van De Kreek kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van De Kreek woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van De Kreek kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van De Kreek in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van Walcheren via 088 – 887 1900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Kreek kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Kreek kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • cafe
  Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Informatie volgt

twee vrouwen met nachtbraker
Verhalen

Van nachtbraker tot gastvrouw

Natasja Risseeuw, 1e medewerker zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?