SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“De Kreek is uniek gelegen. Als bewoner kijkt u uit over dit prachtige natuurgebied. Bij ons kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens bij ons langs!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Krekepad 1-3
4361 JJ Westkapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, aan de Westkapelse kreek

Bij De Kreek kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. De Kreek is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Zeeuwland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Dit woonzorgcentrum is ruim opgezet en beschikt over 34 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Bij De Kreek leveren wij deskundige zorg bij u thuis. De Kreek heeft een gemeenschappelijke welzijnsruimte. Ook kunt u deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren.

Zorg bij lichamelijke klachten

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door chronische lichamelijke klachten? Dan kunt u terecht in onze woongroep somatiek Krekepad 3. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend was. Daarom werken we in onze woongroep op een kleinschalige en belevingsgerichte manier. Als bewoner heeft u een eigen kamer die u zelf kunt inrichten. Verder is er een ontmoetingsruimte waar u andere bewoners kunt ontmoeten. In de welzijnsruimte van De Kreek kunt u deelnemen aan activiteiten.

Krekepad: groepswonen dementie

Wij bieden in onze groepswoning Krekepad 1 zorg aan bewoners met dementie. U heeft een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt De Kreek een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

Unieke locatie

De Kreek is prachtig gelegen aan een natuurgebied. Een kilometer verderop vindt u het brede strand en de zeewering van Westkapelle. Ook het centrum en de bushalte zijn vlakbij. In De Kreek is altijd iets te doen. Zo organiseren we jaarlijks een herfstfair. Ook is ons gebouw ieder jaar onderdeel van de dorpsrun. Wandelen, bingoën, genieten van een muziekoptreden of een rondje op de duofiets door de mooie omgeving: er is voor ieder wat wils. Viert u uw verjaardag of is er een andere speciale gelegenheid? U en uw familie kunnen hier een aparte ruimte voor reserveren.

Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Kreek kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Kreek kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • cafe
  Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Informatie volgt

Duim omhoog met harp
Verhalen

Communiceren via de harp

Anna Clijsen, Harptherapeut
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?