SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“De sfeer in Meuleweie is gemoedelijk en warm. Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Meuleweie clienten
Kom eens langs Meuleweie 1
4471 CX Wolphaartsdijk
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Meuleweie kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Wij bieden in de twee kleinschalige groepswoningen Oostkerkestraat zorg aan bewoners met dementie. U heeft een eigen kamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis.

  Lees meer
 • SVRZ Fonteyne beweegtuin beweging

  Dagbesteding en Inloop

  In samenwerking met de gemeente Goes biedt SVRZ in Meuleweie op eenmaal per week dagbesteding waar ouderen uit de omgeving gratis heen kunnen zonder Wmo-indicatie. Op deze manier is de dagbesteding beter toegankelijk en kunnen meer bezoekers er een zinvolle en plezierige dag beleven. De dagbesteding zorgt ervoor dat ouderen minder eenzaamheid en verveling ervaren.  Hierdoor blijven ze vitaler, waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Bovendien helpt de dagbesteding de mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten.

  De dagbesteding vindt elke maandag plaats van 9.30 tot 16.00 uur in de kleine zaal van woonzorgcentrum Meuleweie. Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding. Zij worden daarbij fysiek of telefonisch ondersteund door een professionele medewerker welzijn aanwezig. Tussen de middag kunt u tegen betaling gebruik maken van een broodmaaltijd of een warme maaltijd. De deelnemers bepalen met elkaar welke activiteiten er gedaan worden. U kunt een dagdeel komen of een hele dag. U dient zelf voor vervoer te zorgen.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Meuleweie kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de huurappartementen van Meuleweie woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Meuleweie kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw huurappartement van Meuleweie in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ De Bevelanden via 088 – 887 2648.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Meuleweie kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper vragen uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Een keer in de twee weken kan een bewegingsagoog u in uw eigen appartement ondersteunen bij allerlei gymnastiekoefeningen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  In Wolphaartsdijk is een kerk. U kunt hier de kerkdienst bezoeken.

Verhalen

Van horeca naar ouderenzorg: een nieuw begin

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?