SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“De sfeer in Meuleweie is gemoedelijk en warm. Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Meuleweie clienten
Kom eens langs Meuleweie 1
4471 CX Wolphaartsdijk
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Professionele zorg met een huiselijke sfeer

Bij Meuleweie kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. Meuleweie is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Meuleweie heeft diverse huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum bieden we zorg bij u thuis.

Oostkerkestraat: groepswonen dementie

Wij bieden in de twee kleinschalige groepswoningen Oostkerkestraat zorg aan bewoners met dementie. U heeft een eigen kamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis.

Dagbesteding zonder indicatie

In samenwerking met de gemeente Goes biedt SVRZ in Meuleweie op eenmaal per week dagbesteding waar ouderen uit de omgeving gratis heen kunnen zonder Wmo-indicatie. Op deze manier is de dagbesteding beter toegankelijk en kunnen meer bezoekers er een zinvolle en plezierige dag beleven. De dagbesteding zorgt ervoor dat ouderen minder eenzaamheid en verveling ervaren.  Hierdoor blijven ze vitaler, waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Bovendien helpt de dagbesteding de mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten.

De dagbesteding vindt elke maandag plaats van 9.30 tot 16.00 uur in de kleine zaal van woonzorgcentrum Meuleweie. Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding. Zij worden daarbij fysiek of telefonisch ondersteund door een professionele medewerker welzijn aanwezig. Tussen de middag kunt u tegen betaling gebruik maken van een broodmaaltijd of een warme maaltijd. De deelnemers bepalen met elkaar welke activiteiten er gedaan worden. U kunt een dagdeel komen of een hele dag. U dient zelf voor vervoer te zorgen.

Mooie omgeving

In Meuleweie worden tal van activiteiten georganiseerd, waar iedere bewoner aan kan deelnemen. Maar ook rondom ons woonzorgcentrum is genoeg te beleven. Zo zijn de gezellige theetuin, het dorpshuis en de supermarkt binnen handbereik. Het Veerse Meer ligt op fietsafstand. Heerlijk om daar bij goed weer een rondje op de duofiets te maken. Ook liggen de basisschool en kinderopvang van het dorp vlakbij. Zo is er altijd wat te zien!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Meuleweie kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Meuleweie kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper vragen uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Een keer in de twee weken kan een bewegingsagoog u in uw eigen appartement ondersteunen bij allerlei gymnastiekoefeningen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  In Wolphaartsdijk is een kerk. U kunt hier de kerkdienst bezoeken.

SVRZ bezoek weer welkom
Verhalen

En de deur ging open voor Els Verstraate

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?