SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Bij NieuwSande bieden wij in twee groepswoningen persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. We werken op een kleinschalige manier en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. In en buiten ons woonzorgcentrum is altijd genoeg te beleven. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Nieuwsande appartment
Kom eens langs Mr. Dr. Messtraat 4
4441 AW Ovezande
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in de kern van het dorp

Bij NieuwSande kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. NieuwSande is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland Wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Woonzorgcentrum NieuwSande beschikt over vijftien huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Ons team levert hier zorg bij u thuis, wanneer u dat nodig heeft. Als bewoner van NieuwSande kunt u deelnemen aan alle activiteiten en evenementen die worden georganiseerd.

Mr. Dr. Messtraat: groepswonen dementie

In onze twee groepswoningen Mr. Dr. Messtraat bieden we zorg aan bewoners met dementie. We werken op een kleinschalige manier. In een woning verblijven zes tot zeven bewoners. Wassen, boodschappen doen, tafeldekken, koken en samen eten: de dag verloopt zoals u thuis gewend was. U heeft een eigen kamer met badkamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Ook heeft iedere groepswoning een mooi balkon, zodat u bij goed weer lekker buiten kunt zitten.

Ringrijwedstrijd speciaal voor onze bewoners

Ieder jaar op de derde zaterdag in juni wordt er speciaal voor onze bewoners een fair en ringrijwedstrijd georganiseerd. Een aantal bewoners kiest het mooist versierde paard en reikt de prijs aan de winnaar uit. Dit is altijd een erg gezellige en geslaagde dag! Ook heeft NieuwSande twee activiteitenruimtes. Een keer per week is er een gezellig koffie-uurtje waar bewoners onder het genot van een kopje koffie omwonenden kunnen ontmoeten.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij NieuwSande kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum NieuwSande kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

Masterclass geluk
Verhalen

Geluksmomentjes

Else Hosgör , 1e medewerker zorg IG, SVRZ Ter Schorre woning D8/R18
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Bekijk alle activiteiten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?