SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Zondag 14 juli 2019 verzamelden familieleden, vrienden en goede kennissen zich in het restaurant van De Molenhof voor een drankje. Johan kwam triomfantelijk binnengereden op zijn scootmobiel. Hoe jong hij werd hoefden we niet te raden, want de zilveren ballonnen op zijn scootmobiel lieten niets aan de verbeelding over. Na een groot applaus, zingen en het overhandigen van cadeaus liep het gezelschap naar Het Stropievat, waar Wim Verdoorn ons al spelende op zijn keyboard verwelkomde. Op de deur stond een grote poster met een uitvergrote foto van ´Johan, Gefeliciteerd, 65 jaar’.

Een mooie verjaardagsverrassing

Iedereen mocht aanschuiven aan een heerlijk koud en warm buffet, met als nagerecht een mooie ijstaart. De kers op de taart kwam om 15.00 uur, toen iedereen klaar was met eten. Medecliënten en medewerkers hadden zich bij de ingang van De Molenhof verzameld. Zij wisten van de verrassing en hadden het goed stil gehouden! Johan werd door familie en medewerkers naar buiten gebracht, waar zijn oude kameraad, die hij 10 jaar niet had gezien, hem opwachtte met de motor met zijspan. Samen met zijn neef en vriend die ook motorrijden.  Johan had zijn neef in de menigte om hem heen al ontdekt en was blij hem te zien. Toen hij zag wie naast hem stond kon hij zijn emoties moeilijk onderdrukken. Johan is, naast een dierenvriend, ook een echte motor liefhebber. Hij heeft verschillende motoren gehad en ging samen met zijn vrienden graag met de motor op vakantie.
Daarom leek het ons leuk om hem nog een keertje een motorrit te laten maken. Helaas laat de ziekte niet meer toe om zelf te rijden, maar wat is er mooier om, als vanouds, met vrienden en familie mee te rijden in een zijspan. Johan zat binnen een mum van tijd in de zijspan. En toen gingen ze erop uit.

Een onvergetelijke verjaardag dankzij de motor

De verjaardagsgasten en de cliënten zwaaiden hem uit en wachtten tot hij weer terug thuis kwam. Het was een mooie verjaardag. En deze verjaardag kreeg nog een extra gouden randje: een Tsjechische vriendin en haar man waren speciaal voor Johan voor één nachtje met de auto op en neer komen rijden. Dat is nog eens vriendschap! Heel de middag kon je merken dat Johan bij iedereen erg geliefd is en dat er een sterke familieband is.  De missie van zijn zussen om hem een onvergetelijke verjaardag te bezorgen is zeker geslaagd, want Johan was er nog lang vol van.

Johan, gefeliciteerd, 65 jaar
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?