SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“In ’t Verlaet komen rust, ruimte en levendigheid samen. Als bewoner kijkt u uit op het gezellige dorp en de kinderdagopvang. Er is altijd wel iets in de omgeving te beleven. In ons zorgcentrum krijgt u veel vrijheid en voelt u zich direct thuis. Benieuwd naar ons zorgaanbod? We geven u graag een rondleiding bij ons op locatie.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ t Verlaet cliënt
Kom eens langs Bernhardstraat 22
4554 BE Westdorpe
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, midden in een gezellig dorp

’t Verlaet ligt in de dorpskern van Westdorpe. In ons zorgcentrum bieden we zorg aan mensen met lichamelijke klachten en mensen met dementie. Ook zijn er ruime appartementen aanwezig waar u alleen of samen met uw partner kunt wonen.

Meer over de locatie

Ons kent ons

De gemoedelijke sfeer van het dorp ervaart u ook in het zorgcentrum. ’t Verlaet is de spil van het dorp. Buurtbewoners en vrijwilligers lopen gemakkelijk binnen. Iedereen kent elkaar. De kans is dan ook groot dat u samen met bekenden in ons zorgcentrum woont. Met een kinderdagopvang naast de deur is er altijd beweging en levendigheid. In de tuin van ’t Verlaet en de nabije omgeving kunt u heerlijk wandelen of lekker in het zonnetje zitten. Ook de dierenweide is op loopafstand. Een leuke tussenstop als u een wandelingetje gaat maken!

Zorg bij lichamelijke klachten

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door lichamelijke beperkingen? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. ’t Verlaet heeft twee woongroepen met ruime appartementen van zo’n 45 vierkante meter. Ieder appartement heeft een aparte slaapkamer. Dit maakt deze appartementen zeer geschikt voor echtparen. Wij bieden u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend bent.

Zorg voor mensen met dementie

Onze zorgprofessionals bieden specialistische zorg bij verschillende soorten psychogeriatrie. Zo hebben we twee groepswoningen dementie waar u terechtkunt en is er een expertteam Huntington aanwezig. De groepswoningen zijn ruim opgezet. Er is een gezellige huiskamer met keuken, waar bewoners samen koken, eten, een spelletje doen of naar muziek luisteren. Er is veel ruimte voor gezelligheid en activiteiten met andere bewoners, maar ook individuele aandacht vinden we belangrijk. We kijken dan ook altijd naar de dingen die u als bewoner leuk vindt om te doen.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van ’t Verlaet kunt u een afspraak maken met onze kapper. Hiervoor kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker van SVRZ. De kapper komt in uw appartement of kamer langs om uw haar te verzorgen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  ’t Verlaet heeft een winkel waar u verschillende basisproducten kunt kopen. Denk aan koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is op dinsdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 11:30 uur. Op deze dagen toveren we de entree van ’t Verlaet om tot winkel. Onze vrijwilligers ontvangen u graag!

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. Onze pedicure behandelt u wanneer u daar een medische indicatie voor heeft. Heeft u geen medische indicatie, maar wilt u wel graag uw voeten extra laten verzorgen? Ook dan kunt u op eigen initiatief en op eigen kosten bij de pedicure terecht. Een zorgmedewerker van SVRZ kan een afspraak voor u maken.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in de welzijnsruimte van ’t Verlaet. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. Of het nu gaat om wandelen, oefeningen om uw conditie te verbeteren of zitdansen: we kijken waar u behoefte aan heeft en wat u leuk vindt om te doen.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Iedere woensdagochtend komen we bij u langs met onze boekenkar. We hebben verschillende boeken te leen waar u uit kunt kiezen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als bewoner van ‘t Verlaet bij terecht kunt.

SVRZ de Kraayert vooraanzicht
Verhalen

Even opscheppen…

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Bekijk alle activiteiten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?