SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“In ’t Verlaet komen rust, ruimte en levendigheid samen. Als bewoner kijkt u uit op het gezellige dorp en de kinderdagopvang. Er is altijd wel iets in de omgeving te beleven. In ons zorgcentrum krijgt u veel vrijheid en voelt u zich direct thuis. Benieuwd naar ons zorgaanbod? We geven u graag een rondleiding bij ons op locatie.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ t Verlaet cliënt
Kom eens langs Bernhardstraat 22
4554 BE Westdorpe
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Zorgcentrum ’t Verlaet biedt onder andere groepswoningen voor mensen met dementie en woongroepen voor mensen met lichamelijke klachten.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Bij ’t Verlaet zijn twee groepswoningen dementie. De groepswoningen zijn ruim opgezet. Er is een gezellige huiskamer met keuken, waar bewoners samen koken, eten, een spelletje doen of naar muziek luisteren. Er is veel ruimte voor gezelligheid en activiteiten met andere bewoners, maar ook individuele aandacht vinden we belangrijk. We kijken dan ook altijd naar de dingen die u als bewoner leuk vindt om te doen.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Kunt u niet meer zelfstandig wonen door lichamelijke beperkingen? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. ’t Verlaet heeft twee woongroepen met ruime appartementen van zo’n 45 vierkante meter. Ieder appartement heeft een aparte slaapkamer. Dit maakt deze appartementen zeer geschikt voor echtparen. Wij bieden u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend bent.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van ’t Verlaet kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van ’t Verlaet kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van ’t Verlaet woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van ’t Verlaet in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ Zeeuws-Vlaanderen via 088 – 887 3900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van ’t Verlaet kunt u een afspraak maken met onze kapper. Hiervoor kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker van SVRZ. De kapper komt in uw appartement of kamer langs om uw haar te verzorgen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  ’t Verlaet heeft een winkel waar u verschillende basisproducten kunt kopen. Denk aan koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is op dinsdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 11:30 uur. Op deze dagen toveren we de entree van ’t Verlaet om tot winkel. Onze vrijwilligers ontvangen u graag!

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. Onze pedicure behandelt u wanneer u daar een medische indicatie voor heeft. Heeft u geen medische indicatie, maar wilt u wel graag uw voeten extra laten verzorgen? Ook dan kunt u op eigen initiatief en op eigen kosten bij de pedicure terecht. Een zorgmedewerker van SVRZ kan een afspraak voor u maken.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in de welzijnsruimte van ’t Verlaet. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. Of het nu gaat om wandelen, oefeningen om uw conditie te verbeteren of zitdansen: we kijken waar u behoefte aan heeft en wat u leuk vindt om te doen.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Iedere woensdagochtend komen we bij u langs met onze boekenkar. We hebben verschillende boeken te leen waar u uit kunt kiezen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als bewoner van ‘t Verlaet bij terecht kunt.

Verhaal Ruud Vrijwilliger 't Gasthuis
Verhalen

Vrijwilligerswerk, daar zit muziek in

Ruud Degener, Vrijwilliger in SVRZ 't Gasthuis
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?