SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Aan de rand van Sas van Gent ligt woonzorgcentrum De Vierambachten & Rijsenburg. Ons woonzorgcentrum bestaat uit 38 appartementen en ligt in een rustige omgeving, op loopafstand van het centrum. Als bewoner kunt u gebruikmaken van onze zorg bij u thuis.”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Vierambachtenstraat
4551 HB Sas van Gent
Rijsenburg
4551 HT Sas van Gent
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een rustige omgeving

In woonzorgcentrum De Vierambachten & Rijsenburg kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. De Vierambachten & Rijsenburg is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Woonzorg Nederland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Wilt u zelfstandig wonen in Sas van Gent met zorg in de buurt? Dan kunt u bij De Vierambachten & Rijsenburg terecht. De Vierambachten bestaat uit 24 appartementen en Rijsenburg uit 14 appartementen. Hier leveren we deskundige zorg bij u thuis.

Dorpse gezelligheid

Als bewoner van De Vierambachten & Rijsenburg bent u onderdeel van het dorp. Het centrum van Sas van Gent ligt op een kilometer afstand. Hier vindt u diverse winkeltjes, horecagelegenheden, een overdekte markthal en twee supermarkten. Op loopafstand van het woonzorgcentrum ligt zorgcentrum De Redoute en multifunctioneel centrum De Statie. Hier ervaart u veel vertier en levendigheid. Zo is er een basisschool, kinderopvang, sporthal en een bibliotheek gevestigd in De Statie. Ook zijn er verschillende verenigingen waar u zich bij aan kunt sluiten. Er is in ieder geval genoeg te doen!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij De Vierambachten & Rijsenburg leveren we deskundige zorg bij u thuis.

SVRZ cliënt
Verhalen

Zwaai eens!

Mv. van Amstel, Cliënt
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?