SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Onder de Wieken ligt op een mooie locatie, nabij de polders van Zaamslag. In dit woonzorgcentrum zijn ruime appartementen waar u zelfstandig kunt wonen met zorg dichtbij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hiervoor contact met woningcorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen!”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Molenstraat 3A
4543 CN Zaamslag
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, aan de rand van een landelijk dorp

Hier kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Onder de Wieken is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Onder de Wieken is ruim opgezet met veertig woningen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In ons woonzorgcentrum leveren we deskundige zorg bij u thuis.

Wonen in een groene omgeving

Onder de Wieken is omringd door veel groen. U loopt zo de weidse polder in. Ook ligt Onder de Wieken vlakbij zorgcentrum De Molenhof met het aangrenzende gemeenschapscentrum Het Stropievat. In ons complex huist ook ontmoetingscentrum ’t Veer. Hier organiseren wij allerlei leuke activiteiten. Als bewoner kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen die De Molenhof biedt. Verder kenmerkt zich de sfeer in een ‘ons kent ons’ gevoel. Grote kans dat u al veel medebewoners kent. Bij ons voelt u zich snel thuis!

Voorzieningen
  • Welzijn
    Pakket Welzijn en Zorg

    Pakket Welzijn en Zorg

    De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Onder de Wieken kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

    Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ ZorgThuis
Verhalen

Inkijkje bij ZorgThuis

Maartje Valkenburg, Teamleider SVRZ ZorgThuis
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?