SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Woont u nog thuis en heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen? Dan bent u welkom in ons ontmoetingscentrum. Bij ’t Veer bieden we extra begeleiding en ondersteuning en organiseren we allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ t Veer clienten
Kom eens langs Molenstraat 3A
4543 CN Zaamslag
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij ’t Veer bent u samen met uw mantelzorger welkom om andere mensen en mantelzorgers te ontmoeten en mee te doen aan allerlei activiteiten.

  • Ontmoetings­centrum

    Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan samen met uw mantelzorger van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei activiteiten, evenementen en uitstapjes waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. Ook bewegen is een goede manier om geheugenproblemen te verminderen. Daarom kunt u iedere dag deelnemen aan een bewegingsactiviteit. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen. Hier leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen met elkaar delen.

    Lees meer
Cliënt SVRZ in helikopter
Verhalen

Op 96-jarige leeftijd in de wolken

Mevrouw Brandt, Cliënt
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?