SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Menu

SVRZ & coronavirus
Bekijk hier het actuele nieuws over corona.
Voordat u op bezoek komt bij SVRZ kunt u deze gezondheidscheck doen.

Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Jacqueline
Locatiemanager Jacqueline van den Hil

“Bij Erasmuspark leveren wij deskundige zorg bij u thuis. U woont hier zelfstandig op een gezellige locatie in Goes. Ook hebben wij een ontmoetingscentrum, waar u en uw mantelzorger andere mensen kunnen ontmoeten en deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Erasmuspark sjoelen
Kom eens langs Troelstralaan 160 en 162
4463 XZ Goes
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een levendige omgeving

Bij Erasmuspark kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook kunt u samen met uw mantelzorger ons ontmoetingscentrum bezoeken. En ook voor Tijdelijk verblijf kunt u terecht in het Erasmuspark,

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Wilt u zelfstandig wonen in Goes met zorg in de buurt? Dan kunt u bij Erasmuspark terecht. Woningcorporatie Beveland wonen biedt in dit woonzorgcentrum diverse koop- en huurappartementen verdeeld over vier woontorens. Hier leveren we deskundige zorg bij u thuis. .

Aandacht voor u en uw mantelzorger

Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan samen met uw mantelzorger van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei (bewegings)activiteiten, evenementen en uitstapjes waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. Een keer per maand komen de kleuters van de nabijgelegen kinderopvang bij ons langs. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen. Hier leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen met elkaar delen.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk (extra) zorg en ondersteuning nodig om te herstellen na bijvoorbeeld ziekte of een operatie? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor een tijdelijk verblijf. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten die Erasmuspark biedt.

Wonen in een levendige omgeving

Erasmuspark is centraal gelegen. Op loopafstand vindt u een mooi park en het gezellige winkelcentrum met een supermarkt, bakker, bloemenzaak en een drogist. Ook zijn er scholen, een kinderopvang en een wijkgebouw in de buurt. De bushalte is voor de deur. Ideaal!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Erasmuspark kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook kunt u ons ontmoetingscentrum bezoeken.

Voorzieningen
 • restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Zin in een kopje koffie, thee, een lunch of een warme maaltijd? In ons restaurant bent u van harte welkom. Hier kunt u samen met andere (buurt)bewoners of met uw familie gezellig eten.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  In Erasmuspark heeft een zelfstandige kapper een salon. U kunt hier op dinsdag en woensdag een afspraak maken om uw haar te laten verzorgen.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Als bewoner van Erasmuspark kunt u gebruikmaken van onze fitnessruimte. Wekelijks komt er een beweegagoog die u ondersteunt met bewegen.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Erasmuspark kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  • In het Erasmuspark is een pedicuresalon waar de bewoners en omwonenden terecht kunnen.
  • Ook de cliënten van de tijdelijke opnamekamers kunnen afspraken maken voor voetbehandeling door deze pedicure. Zij kunnen natuurlijk ook hun eigen pedicure behouden.

   

   

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Het Erasmuspark ligt op loopafstand van een winkelcentrum met een supermarkt, drogisterij, bakker en bloemisterij.

Regenboogvlag gehesen - SVRZ
Verhalen

Geven we genoeg ruimte aan de liefde?

Anne-Marie van Keulen, Teamleider welzijn
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?