SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“De Tienden omvat diverse koop- en huurappartementen waar u zelfstandig kunt wonen met zorg dichtbij. En dat in een prachtige omgeving, aan de kust en vlakbij het dorpscentrum. SVRZ levert in De Tienden ZorgThuis!”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Borne 14
4374 DB Zoutelande
Bel 088 887 1900 Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, aan de Zeeuwse Rivièra

In De Tienden kunt u zelfstandig wonen in een huurappartement met zorg van SVRZ in de buurt. De Tienden is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Zeeuwland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Woonzorgcentrum De Tienden heeft verschillende huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum levert SVRZ deskundige zorg bij u thuis.

Aan de kust

Door de gunstige ligging van De Tienden bent u snel op het brede en mooie strand van Zoutelande. Hier kunt u fijn wandelen of op een bankje genieten van het uitzicht over zee. Maar ook in het woonzorgcentrum zelf is genoeg te doen. De Tienden heeft een gemeenschappelijke welzijnsruimte. Actieve vrijwilligers organiseren geregeld leuke activiteiten waar u aan kunt deelnemen.

Voorzieningen
  • Welzijn
    Pakket Welzijn en Zorg

    Pakket Welzijn en Zorg

    De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Tienden kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

    Pakket Welzijn en Zorg
Verhalen

Na 68 jaar is er nog steeds liefde!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?