SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“In woonzorgcentrum Brouwershof woont u zelfstandig in de mooie badplaats Domburg. SVRZ levert hier deskundige zorg bij u thuis. In ons ontmoetingscentrum kunt u, en ook uw mantelzorger, andere mensen ontmoeten en meedoen aan diverse activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Brouwershof clienten
Kom eens langs Aanloop 1B
4357 HK Domburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, midden in de Brouwersbuurt

Bij Brouwershof kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook kunt u samen met uw mantelzorger ons ontmoetingscentrum bezoeken.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Wilt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt? Dan kunt u bij Brouwershof terecht. Dit woonzorgcentrum is ruim opgezet en beschikt over 28 koop- en huurappartementen. Hier leveren we deskundige zorg bij u thuis. De huurwoningen in Brouwershof zijn van woningcorporatie Zeeuwland.

Aandacht voor u en uw mantelzorger

Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan samen met uw mantelzorger van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei (bewegings)activiteiten, evenementen en uitstapjes waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen. Hier leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen met elkaar delen.

Dichtbij Simnia

Brouwershof ligt vlak naast zorgcentrum Simnia. Simnia heeft een eigen restaurant met een kleine kaart waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en snacks. Hier kunt u samen met andere bewoners of met uw familie eten. De bushalte is op loopafstand. Een kilometer verderop vindt u het brede strand van Domburg.

Voorzieningen
  • Welzijn
    Pakket Welzijn en Zorg

    Pakket Welzijn en Zorg

    De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Brouwershof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

    Pakket Welzijn en Zorg
Verhalen

Een nieuwe baan, dezelfde werkgever

Jolanda van Driel, Teamleider zorg
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?