SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Ons team heet u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Bij Simnia ervaart u rust in een levendige omgeving. Met de deskundigheid van onze zorgprofessionals en vrijwilligers, gecombineerd met de warme en gezellige sfeer, zorgen we ervoor dat iedere bewoner zich hier thuis voelt. Kom gerust eens de sfeer proeven! We ontmoeten u graag voor een vrijblijvende rondleiding op onze locatie.”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Simniapad 1
4357 HJ Domburg
Bel 088 887 1600 Google Maps
De locatie

De beste zorg, met een gezellige badplaats om de hoek

Op een rustige plek aan de Walcherse kust vindt u zorgcentrum Simnia. Simnia is gelegen in een groene omgeving en heeft een moderne, sfeervolle entree.

Meer over de locatie

Wonen zoals thuis

Zorgcentrum Simnia biedt woningen voor mensen met dementie. Als u door geheugenproblemen niet langer thuis kunt wonen, kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u de warme, huiselijke sfeer van thuis ook bij Simnia ervaart. Zo heeft u uw eigen kamer, die u zelf kunt inrichten met vertrouwde spulletjes van thuis. Heeft u behoefte aan gezelligheid? Er is altijd een gezellige huiskamer in de buurt. Hier kunt u koken met andere bewoners, een spelletje doen of naar muziek luisteren. Net waar u zin in heeft.

Woongroepen met veel privacy

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door lichamelijke beperkingen? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. Hier heeft u veel privacy met een eigen appartement. Wij bieden u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Op een manier waarbij u zoveel als mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend was. Uiteraard kunt u andere bewoners opzoeken en deelnemen aan onze activiteiten. Bij Simnia is er altijd wat te doen!

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk (extra) zorg en ondersteuning nodig om te herstellen na ziekte of een operatie? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor een tijdelijk verblijf. We bieden u een eigen kamer met voldoende privacy. Zin in gezelligheid? U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten die Simnia biedt.

Rust en ruimte

Bij Simnia ervaart u rust, met de gezelligheid van het bruisende Domburg op loopafstand. Het zorgcentrum is ruim opgezet met een fraai aangelegde tuin rondom. Hier kunt u een wandeling maken of genieten van het zonnetje op een van de beschutte terrassen. Vanuit het terras kijkt u uit op een groene omgeving.

Levendige omgeving

Ondanks de rust en ruimte waant u zich bij Simnia in een levendige omgeving. Met het dorp om de hoek en de vele activiteiten is er altijd iets te beleven. Of het nu gaat om het jaarlijkse zomerfeest met de ringrijdersvereniging Domburg, bloemschikken of een spelletjesmiddag: er is voor ieder wat wils!

Betekenis Simnia

Simnia is de naam van een schelp. Iedere schelp is een uniek huis op de grens van water en land. Zo’n huis kan Simnia ook zijn, met veel eigenheid en privacy. Wij geven bewoners voldoende keuzemogelijkheden wanneer dit mogelijk is. En bieden beschutting wanneer het nodig is.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Zorgcentrum Simnia biedt groepswoningen voor mensen met dementie. Ook bij lichamelijke klachten of voor zorg na revalidatie kunt u bij ons terecht.

Voorzieningen
 • restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Het restaurant van Simnia heeft een kleine kaart met heerlijke gerechten en snacks. Hier kunt u samen met andere bewoners of met uw familie eten. Het restaurant is daarnaast een gezellige ontmoetingsplek waar buurtbewoners een kopje koffie kunnen drinken. Bent u jarig en wilt u graag uw verjaardag vieren in het restaurant, onder het genot van een hapje en een drankje? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 13:30 uur. Verder kunt u van 9:00 tot 16:30 uur in het restaurant koffie, thee of fris drinken.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Simnia kunt u gebruikmaken van onze kapsalon. De kapper is iedere week op woensdag en vrijdag aanwezig van 8:00 tot 12:00 uur. Ook is de kapper er af en toe op dinsdag. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker van SVRZ. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Simnia heeft een winkel waar u dagelijkse producten kunt kopen. Denk aan koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 11:30 en van 14:00 tot 15:30 uur. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten. Bent u nog goed ter been en wilt u graag boodschappen doen in de buurt? Op slechts 500 meter loopafstand vindt u een Albert Heijn.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Iedere maandag in de oneven weken is er een bibliobus aanwezig bij Simnia. De bibliobus staat van 14:15 tot 15:15 uur op onze parkeerplaats. Lekker dichtbij!

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Iedere zondag is er om 18:30 uur een kerkdienst in het restaurant. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom. Bezoekt u liever een plaatselijke kerk, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

SVRZ bezoek weer welkom
Verhalen

En de deur ging open voor Els Verstraate

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?