SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Wilt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij? Dan is Rietzanger wellicht iets voor u. In dit woonzorgcentrum heeft u een eigen appartement waarin wij u kunnen ondersteunen met de juiste zorg. Ook bieden wij in verschillende woongroepen zorg aan mensen met chronische lichamelijke klachten.  Het ontmoetingscentrum en de dagbesteding maken het zorgaanbod in Rietzanger compleet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Hof Rietzanger 1
4451 AC Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Rietzanger kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden we in een van onze woongroepen zorg aan mensen met lichamelijke klachten. Het ontmoetingscentrum en de dagbesteding maken het zorgaanbod compleet.

 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Kunt u door chronische lichamelijke klachten niet langer zelfstandig thuis wonen? Dan kunt u terecht in een van onze woongroepen. Ons woonzorgcentrum is voorzien van vier woongroepen somatiek: Hof Rietzanger 2, 3, 11 en 12. Onze zorgprofessionals bieden u hier de juiste zorg die u nodig heeft. Iedere woongroep is kleinschalig opgezet en biedt ruimte voor zes of zeven cliënten. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan groepsactiviteiten. U kiest zelf hoe u de dag wilt doorbrengen. Als bewoner heeft u een eigen appartement met pantry en koelkast. Verder biedt het appartement eigen sanitaire voorzieningen met alle aanpassingen die u nodig heeft. U kunt uw appartement inrichten met uw vertrouwde meubels, zodat u zich direct thuis voelt. Ook heeft iedere woongroep een eigen terras, zodat u heerlijk buiten kunt zitten.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Rietzanger kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de huurappartementen van Rietzanger woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Rietzanger kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw huurappartement van Rietzanger in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van De Bevelanden via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Ontmoetings­centrum

  Woont u nog thuis, heeft u geheugenproblemen en/of heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Hier kunt u andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. We stellen het gevarieerde activiteitenprogramma samen met u en de andere deelnemers op. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen en informatiebijeenkomsten. Zij kunnen elkaar hier leren kennen en ervaringen met elkaar delen. Het ontmoetingscentrum is geopend op dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Rietzanger kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Client met VR Bril bij SVRZ
Verhalen

VR bril op proef bij SVRZ

Jet van Boven, Teamleider zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?