SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Menu

SVRZ & coronavirus
Bekijk hier het actuele nieuws over corona.
Voordat u op bezoek komt bij SVRZ kunt u deze gezondheidscheck doen.

Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Locatiemanager Dick Gorsse

“Wilt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij? Dan is Rietzanger wellicht iets voor u. In dit woonzorgcentrum heeft u een eigen appartement waarin wij u kunnen ondersteunen met de juiste zorg. Ook bieden wij in verschillende woongroepen zorg aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Bent u benieuwd naar ons zorgaanbod in Rietzanger? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Rietzanger client
Kom eens langs Hof Rietzanger 1
4451 AC Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, midden in een gezellig dorp

Bij Rietzanger kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Heeft u lichamelijke klachten? Ook dan kunt u in een van onze woongroepen terecht. Rietzanger is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Ons woonzorgcentrum bestaat uit 28 huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren we deskundige zorg bij u thuis. Als bewoner kunt u deelnemen aan de activiteiten en evenementen die we organiseren.

Zorg bij lichamelijke klachten in Hof Rietzanger

Kunt u door chronische lichamelijke klachten niet langer zelfstandig thuis wonen? Dan kunt u terecht in een van onze woongroepen. Ons woonzorgcentrum is voorzien van vier woongroepen somatiek: Hof Rietzanger 2, 3, 11 en 12. Onze zorgprofessionals bieden u hier de juiste zorg die u nodig heeft. Iedere woongroep is kleinschalig opgezet en biedt ruimte voor zes of zeven cliënten. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan groepsactiviteiten. U kiest zelf hoe u de dag wilt doorbrengen. Als bewoner heeft u een eigen appartement met pantry en koelkast. Verder biedt het appartement eigen sanitaire voorzieningen met alle aanpassingen die u nodig heeft. U kunt uw appartement inrichten met uw vertrouwde meubels, zodat u zich direct thuis voelt. Ook heeft iedere woongroep een eigen terras, zodat u heerlijk buiten kunt zitten.

Altijd iets te doen

In Rietzanger is altijd wel iets te beleven. We organiseren veel leuke activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Verder proberen we de activiteiten die u thuis ondernam zoveel mogelijk te blijven doen. In de directe omgeving van Rietzanger vindt u diverse winkels. Ook een grote supermarkt, bloemenzaak, café, snackbar, opticien en restaurant liggen op loopafstand van het woonzorgcentrum.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Rietzanger kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden we in een van onze woongroepen zorg aan mensen met lichamelijke klachten.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Rietzanger kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Rietzanger kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Mon Pieters in Máxima
Verhalen

Mon denkt dat hij gewoon thuis is

Gemma Pieters , echtgenote van Mon Pieters, cliënt in Máxima
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?