SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Op een unieke plek in Oostkapelle bieden wij in twee groepswoningen persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u bij ons zelfstandig wonen met zorg dichtbij. We werken op een kleinschalige manier en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Kom gerust eens de sfeer proeven! Wij leiden u graag rond op onze locatie.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Egelantier hond op bezoek
Kom eens langs Egelantier 1
4356 JS Oostkapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, met de zee en het bos in de buurt

Bij Egelantier kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. Egelantier is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Zeeuwland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Ons woonzorgcentrum is ruim opgezet met 31 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren wij deskundige zorg bij u thuis. Egelantier heeft een gemeenschappelijke welzijnsruimte, tuin en binnenplaats. Behoefte aan gezelligheid? U kunt deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren.

Groepswoningen voor mensen met dementie

In de Egelantierstraat 11 en 25 bieden wij in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie. U heeft een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt Egelantier een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

Prachtige omgeving

Egelantier is prachtig gelegen met de duinen, het bos en een groot wandelgebied binnen handbereik. Ook het centrum en de bushalte zijn vlakbij. Zoekt u liever vertier binnenshuis? Bij Egelantier is er altijd iets te doen. Van een jaarlijkse Burendag tot de wandelclub, een koffieochtend en het knuffelen van honden: er is altijd wel een activiteit die bij u past. Viert u uw verjaardag of is er een andere speciale gelegenheid? U en uw familie kunnen hier een aparte ruimte voor reserveren.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Egelantier kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Egelantier kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Op de laatste vrijdag van de maand kunt u in Egelantier deelnemen aan de weekafsluiting.

Astrid Schouten foto
Verhalen

Hard werken om te kunnen blijven lopen

Astrid Schouten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?