SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Wilt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt? Dan is woonzorgcentrum De Witte Leeuw wellicht iets voor u. Hier bieden we deskundige zorg bij u thuis. In het woonzorgcentrum ervaart u een huiselijke en levendige sfeer. Iedereen kent elkaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs De Witte Leeuw
4554 BG Westdorpe
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, midden in een gezellig dorp

In ons woonzorgcentrum kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. De Witte Leeuw is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

De Witte Leeuw heeft 27 huurappartementen waar u zelfstandig kunt wonen. Het woonzorgcentrum grenst aan zorgcentrum ’t Verlaet. Als bewoner van De Witte Leeuw kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen van dit naastgelegen zorgcentrum. Onze zorg is altijd dichtbij: bij De Witte Leeuw leveren we deskundige zorg bij u thuis.

Levendige omgeving

De gemoedelijke sfeer van het pittoreske dorpje Westdorpe ervaart u ook bij De Witte Leeuw. Dit merkt u direct zodra u het woonzorgcentrum binnenloopt. Ook buurtbewoners en vrijwilligers lopen gemakkelijk binnen. De Witte Leeuw is omringd door een mooie tuin waar u heerlijk kunt wandelen. Verder zijn de supermarkt, diverse winkels en restaurant de Baeckermat binnen handbereik. Ook de dierenweide ligt op loopafstand. Een leuke tussenstop als u een wandelingetje gaat maken!

Voorzieningen
 • shop
  Winkel

  Winkel

  De Witte Leeuw ligt op loopafstand van een supermarkt en diverse winkels. Ook kunt u als bewoner van het woonzorgcentrum gebruikmaken van het winkeltje van zorgcentrum ’t Verlaet. Hier kunt u verschillende basisproducten kopen, zoals koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is op dinsdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 11:30 uur. Op deze dagen toveren we de entree van ’t Verlaet om tot winkel. Onze vrijwilligers ontvangen u graag!

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Iedere woensdagochtend komen we bij u langs met onze boekenkart. We hebben verschillende boeken te leen waar u uit kunt kiezen.

SVRZ ZorgThuis
Verhalen

Inkijkje bij ZorgThuis

Maartje Valkenburg, Teamleider SVRZ ZorgThuis
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?