SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Ingeborg
Locatiemanager Ingeborg Cornelis

“In woonzorgcentrum Maartenshof kunt u zelfstandig wonen. Er zijn 76 koop- en huurappartementen van woningcorporatie Stadlander. SVRZ heeft in Maartenshof twee groepswoningen voor mensen met dementie en ook onze dagbesteding is hier gevestigd. Vanuit Maartenshof loopt u zo het centrum van Sint-Maartensdijk in. Bent u benieuwd naar ons zorgaanbod? Neem dan gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Maartenshof clienten
Kom eens langs Maartenshof 49 en 52
4695 HV Sint-Maartensdijk
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, in een oud havenstadje

Bij Maartenshof kunt u zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement van woningcorporatie Stadlander met zorg van SVRZ in de buurt. Ook biedt SVRZ hier groepswoningen voor mensen met dementie en kunt u bij ons terecht voor dagbesteding.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Het woonzorgcentrum is met 76 koop- en huurappartementen ruim opgezet. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum levert SVRZ deskundige zorg bij u thuis.

Groepswoningen voor mensen met dementie

Ook als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt SVRZ een alternatief. We hebben twee groepswoningen voor mensen met dementie: Maartenshof 49 en 52. In onze groepswoningen doen wij er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. U heeft een eigen kamer. Daarnaast hebben we een gezellige huiskamer. Huiselijkheid staat bij ons voorop. Iedere groepswoning heeft een fijne, beschutte binnentuin waar u lekker kunt zitten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld  beweegactiviteiten onder begeleiding van een beweegagoog. Verder beschikken de woningen over een gezamenlijke multifunctionele ruimte. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de vele faciliteiten van het woonzorgcentrum.

Dagbesteding in Maartenshof

Woont u nog thuis en heeft u een lichamelijke beperking of geheugenproblemen? Voor extra ondersteuning en begeleiding kunt u bij ons terecht voor dagbesteding. De dagbesteding vindt plaats in de activiteitenruimte van het woonzorgcentrum. Onze dagbesteding is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Hier ontmoet u andere mensen. Ook organiseren we allerlei leuke activiteiten waar u samen aan mee kunt doen. Verder bespreken we met u hoe we de dag invullen. Denk aan samen de krant lezen, meedoen aan spelletjes of iets lekkers bakken. Ook kunt u in Maartenshof deelnemen aan grote activiteiten, zoals optredens en bingo’s.

Veel vertier

Maartenshof heeft een gezellige recreatieruimte. Hier kunt u andere bewoners ontmoeten, een kopje koffie drinken of een potje biljarten. Een  actieve evenementencommissie organiseert hier regelmatig leuke activiteiten. Ook wordt er in deze ruimte op iedere maandag en vrijdag een Open Tafel georganiseerd. U kunt hier dan samen met andere bewoners genieten van een heerlijke maaltijd. Ook is er een gezondheidscentrum in ons woonzorgcentrum aanwezig. Hier vindt u een huisartsenpraktijk en een fysiotherapeut. Dit gezondheidscentrum is van woningcorporatie Stadlander.

Voorzieningen
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Bij Maartenshof kunt u gratis boeken lenen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Als bewoner van het woonzorgcentrum Maartenshof kunt u gebruikmaken van het  winkeltje Klavertje Vier. Hier kunt u verschillende basisproducten kopen, zoals koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. Vrijwilligers en cliënten van Sjaloom Zorg ontvangen u graag!

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Maartenshof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Duim omhoog met harp
Verhalen

Communiceren via de harp

Anna Clijsen, Harptherapeut
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?