SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“In woonzorgcentrum Maartenshof kunt u zelfstandig wonen. Er zijn 76 koop- en huurappartementen van woningcorporatie Stadlander. SVRZ heeft in Maartenshof twee groepswoningen voor mensen met dementie en ook ons ontmoetingscentrum is hier gevestigd. Vanuit Maartenshof loopt u zo het centrum van Sint-Maartensdijk in. Bent u benieuwd naar ons zorgaanbod? Neem dan gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Maartenshof clienten
Kom eens langs Maartenshof 49 en 52
4695 HV Sint-Maartensdijk
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, in een oud havenstadje

Bij Maartenshof kunt u zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement van woningcorporatie Stadlander met zorg van SVRZ in de buurt. Ook biedt SVRZ hier groepswoningen voor mensen met dementie en kunt u terecht in ons ontmoetingscentrum.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Het woonzorgcentrum is met 76 koop- en huurappartementen ruim opgezet. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum levert SVRZ deskundige zorg bij u thuis.

Groepswoningen voor mensen met dementie

Ook als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt SVRZ een alternatief. We hebben twee groepswoningen voor mensen met dementie: Maartenshof 49 en 52. In onze groepswoningen doen wij er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. U heeft een eigen kamer. Daarnaast hebben we een gezellige huiskamer. Huiselijkheid staat bij ons voorop. Iedere groepswoning heeft een fijne, beschutte binnentuin waar u lekker kunt zitten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld  beweegactiviteiten onder begeleiding van een beweegagoog. Verder beschikken de woningen over een gezamenlijke multifunctionele ruimte. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de vele faciliteiten van het woonzorgcentrum.

Ontmoetingscentrum Maartenshof

In ons ontmoetingscentrum bieden hier dagbesteding, begeleiding en ondersteuning aan mensen met lichte tot wat verder gevorderde geheugenproblemen die nog thuis wonen. Ook hun mantelzorgers zijn van harte welkom. Het ontmoetingscentrum is op woensdag geopend van 10.00-16.00 uur.

Veel vertier

Maartenshof heeft een gezellige recreatieruimte. Hier kunt u andere bewoners ontmoeten, een kopje koffie drinken of een potje biljarten. Een  actieve evenementencommissie organiseert hier regelmatig leuke activiteiten. Ook wordt er in deze ruimte op iedere maandag en vrijdag een Open Tafel georganiseerd. U kunt hier dan samen met andere bewoners genieten van een heerlijke maaltijd. Ook is er een gezondheidscentrum in ons woonzorgcentrum aanwezig. Hier vindt u een huisartsenpraktijk en een fysiotherapeut. Dit gezondheidscentrum is van woningcorporatie Stadlander.

Voorzieningen
 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Bij Maartenshof kunt u gratis boeken lenen. Dit is zelfservice dus neemt u gerust een boek mee.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Maartenshof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Peter Stoker aan tafel met Li Feng
Verhalen

De cliënt als conversatiedocent

Peter Stoker, bewoner Korsakov Ter Poorteweg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?