SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Op een mooie, groene plek in Terneuzen ligt appartementencomplex Maria van Artois. In het appartementencomplex kunt u zelfstandig wonen. Onze zorg is altijd dichtbij. U kunt gebruikmaken van ZorgThuis, maar ook zorgcentrum De Blide is binnen handbereik. In de omgeving kunt u lekker wandelen. Het appartementencomplex ligt naast een grote vijver met een wandelpad en bankjes. Ook de Scheldeboulevard en het stadscentrum liggen op loopafstand. Een unieke locatie in Zeeuws-Vlaanderen waar u zelfstandig kunt wonen.”

SVRZ de Blide gebouw
Kom eens langs Alberdingk Thijmstraat
4532 CZ Terneuzen
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, nabij de Westerschelde

In het appartementencomplex Maria van Artois kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt.

Meer over de locatie

Moderne appartementen

Maria van Artois is een modern seniorencomplex met 48 koop- en huurappartementen. Maria van Artois is door middel van het restaurant verbonden met zorgcentrum De Blide. Een groot voordeel wanneer uw partner bijvoorbeeld in De Blide verblijft. Vanuit het appartementencomplex stapt u zo het zorgcentrum binnen! Maria van Artois heeft een Vereniging van Eigenaren. De verhuur van appartementen verloopt via Makelaardij Kindt en Biesbroeck.

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In Maria van Artois leveren we deskundige zorg bij u thuis. Op deze manier kunt u zelfstandig wonen in een appartement, met zorg dichtbij. Zoekt u graag de gezelligheid van anderen op? In zorgcentrum De Blide organiseren we veel leuke activiteiten. Hier kunt u als bewoner van Maria van Artois ook aan deelnemen. Ook kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen van De Blide.

Wonen in een levendige omgeving

Het grote voordeel van wonen in Maria van Artois is dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het appartementencomplex ligt erg centraal in Terneuzen. U vindt het appartementencomplex tussen de Axelsestraat en de Guido Gezellestraat. Een gezellige, levendige omgeving met veel winkeltjes en horecagelegenheden. Het appartementencomplex ligt naast een grote vijver met een wandelpad en bankjes waar u heerlijk een wandeling kunt maken of in het zonnetje kan zitten.

Voorzieningen
 • restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Zorgcentrum De Blide heeft een gezellig restaurant waar u een hapje kunt eten. In het restaurant serveren we warme maaltijden en kleine gerechten. Ook kunt u als bewoner van De Zoutvliet warme maaltijden vanuit het restaurant afhalen of laten bezorgen bij u thuis. Het restaurant is dagelijks geopend van 8.30  – 16.30 uur.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  In De Zoutvliet is een kapsalon aanwezig. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  in woonzorgcentrum De Zoutvliet is een medisch pedicure gevestigd. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker of zelf telefonisch contact opnemen met de pedicure.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Het naastgelegen woonzorgcentrum De Blide heeft een winkel waar u verschillende basisproducten kunt kopen. Denk aan koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is iedere donderdag geopend van 10.30 –  11.15 uur. Daarnaast ligt Maria van Artois vlakbij het winkelcentrum Zuidpolder. Ook het stadscentrum van Terneuzen ligt op loopafstand.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in zorgcentrum De Blide. Als bewoner van Maria van Artois kunt u ook deelnemen aan de seniorenfitness van het naastgelegen zorgcentrum. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. In de oefenruimte kunt u fietsen, wandelen op de loopbrug en oefeningen doen met gewichten. Een keer per week wordt er door een fysiotherapeut seniorenfitness gegeven in het woonzorgcomplex De Zoutvliet.

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?