SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Op een mooie, groene plek in Terneuzen ligt appartementencomplex Maria van Artois. In het appartementencomplex kunt u zelfstandig wonen. Onze zorg is altijd dichtbij. U kunt gebruikmaken van ZorgThuis, maar ook zorgcentrum De Blide is binnen handbereik. In de omgeving kunt u lekker wandelen. Het appartementencomplex ligt naast een grote vijver met een wandelpad en bankjes. Ook de Scheldeboulevard en het stadscentrum liggen op loopafstand. Een unieke locatie in Zeeuws-Vlaanderen waar u zelfstandig kunt wonen.”

SVRZ de Blide gebouw
Kom eens langs Alberdingk Thijmstraat
4532 CZ Terneuzen
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. In Maria van Artois leveren we deskundige zorg bij u thuis.

 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Maria van Artois kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van Maria van Artois woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 3900.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Maria van Artois kan u verder helpen. Loop gerust eens binnen in het kantoor van de wijkverpleegkundige.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Maria van Artois in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ in Zeeuws-Vlaanderen via 088 – 887 3900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Zorgcentrum De Blide heeft een gezellig restaurant waar u een hapje kunt eten. In het restaurant serveren we warme maaltijden en kleine gerechten. Ook kunt u als bewoner van De Zoutvliet warme maaltijden vanuit het restaurant afhalen of laten bezorgen bij u thuis. Het restaurant is dagelijks geopend van 8.30  – 16.30 uur.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  In De Zoutvliet is een kapsalon aanwezig. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een thuiskapper en is het mogelijk om uw eigen vertrouwde kapper te bezoeken.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  in woonzorgcentrum De Zoutvliet is een medisch pedicure gevestigd. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met een zorgmedewerker of zelf telefonisch contact opnemen met de pedicure.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  Het naastgelegen woonzorgcentrum De Blide heeft een winkel waar u verschillende basisproducten kunt kopen. Denk aan koekjes, frisdrank, shampoo of tandpasta. De winkel is iedere donderdag geopend van 10.30 –  11.15 uur. Daarnaast ligt Maria van Artois vlakbij het winkelcentrum Zuidpolder. Ook het stadscentrum van Terneuzen ligt op loopafstand.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg. Onze beweegagogen organiseren regelmatig bewegingsactiviteiten in zorgcentrum De Blide. Als bewoner van Maria van Artois kunt u ook deelnemen aan de seniorenfitness van het naastgelegen zorgcentrum. We doen individuele oefeningen en bewegen in groepsverband. In de oefenruimte kunt u fietsen, wandelen op de loopbrug en oefeningen doen met gewichten. Een keer per week wordt er door een fysiotherapeut seniorenfitness gegeven in het woonzorgcomplex De Zoutvliet.

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?