SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Wilt u in Heinkenszand wonen met onze zorg dichtbij? Dat kan in Dijkstede. Het woonzorgcentrum heeft 56 luxe huur- en koopappartementen. Dijkstede ligt in de buurt van een park en bos. Vanuit uw appartement loopt u zo naar het dorpscentrum van Heinkenszand. Hier vindt u verschillende winkels en een supermarkt. Bent u benieuwd naar het woonzorgcentrum? Neem gerust contact met ons op.”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Kamilleplein 5
4451 LA Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, in een levendig dorp

Bij Dijkstede kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Dijkstede is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland Wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Woonzorgcentrum Dijkstede is ruim opgezet en heeft 56 luxe huur- en koopappartementen. In dit moderne woonzorgcentrum kunt u zelfstandig wonen. Onze zorg is altijd bij u in de buurt. Wij leveren hier zorg bij u thuis.

Prachtige binnentuin

Als bewoner kunt u uzelf prima vermaken in het woonzorgcentrum. Dijkstede heeft een prachtige binnentuin. Ook kunt u deelnemen aan de vele activiteiten en evenementen die we organiseren. Vanuit het woonzorgcentrum loopt u zo het dorpscentrum van Heinkenszand in. Het dorp heeft onder andere een winkelcentrum, bakker, supermarkt en opticien. Ook vindt u hier een aantal kledingwinkels. Wilt u er liever op uit? Op loopafstand van het woonzorgcentrum vindt u een bushalte. Via de A58 bent u no-time in Goes of andere omringende steden in Zeeland en daarbuiten.

Voorzieningen
 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen bibliotheek waar u boeken kunt lezen en lenen.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Fonteyne kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ ZorgThuis
Verhalen

Inkijkje bij ZorgThuis

Maartje Valkenburg, Teamleider SVRZ ZorgThuis
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?