SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Fonteyne ligt in een groene omgeving met een park met beweegtoestellen voor algemeen gebruik. Vanuit het woonzorgcentrum wandelt u zo het dorpscentrum van Heinkenszand in. Ook de supermarkt ligt op loopafstand. Fonteyne bestaat uit moderne appartementen waar u zelfstandig kunt wonen. Het woonzorgcentrum is goed bereikbaar via de A58. Gaat u liever met de bus? Met een bushalte naast de deur kunt u altijd gaan en staan waar u wilt. Benieuwd naar het woonzorgcentrum en de zorg die wij hier leveren? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Fonteyne beweegtuin
Kom eens langs Hoefbladstraat 1
4451 TL Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, in een levendig dorp

Bij Fonteyne kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Fonteyne is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Fonteyne heeft 31 moderne huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren wij deskundige zorg bij u thuis. In de buurt van Fonteyne vindt u allerlei voorzieningen. Zo ligt het dorpscentrum van Heinkenszand op loopafstand. Hier vindt u verschillende winkels en een supermarkt.

Beweegtuin voor jong en oud

In de directe omgeving is een beweegtuin aangelegd waar jong en oud elkaar ontmoeten.  Heeft u een huisarts of fysiotherapeut nodig? Het woonzorgcentrum is voorzien van een huisartsenpraktijk en een ruimte voor fysiotherapie. Zo heeft u altijd de juiste zorg in de buurt.

Voorzieningen
  • Welzijn
    Pakket Welzijn en Zorg

    Pakket Welzijn en Zorg

    De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Fonteyne kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

    Pakket Welzijn en Zorg
Eten koken bij SVRZ
Verhalen

Graag elke dag een beetje feest

Betyna van Loon , Voedingsassistente
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?