SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Fonteyne ligt in een groene omgeving met een park met beweegtoestellen voor algemeen gebruik. Vanuit het woonzorgcentrum wandelt u zo het dorpscentrum van Heinkenszand in. Ook de supermarkt ligt op loopafstand. Fonteyne bestaat uit moderne appartementen waar u zelfstandig kunt wonen. Het woonzorgcentrum is goed bereikbaar via de A58. Gaat u liever met de bus? Met een bushalte naast de deur kunt u altijd gaan en staan waar u wilt. Benieuwd naar het woonzorgcentrum en de zorg die wij hier leveren? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Fonteyne beweegtuin
Kom eens langs Hoefbladstraat 1
4451 TL Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Fonteyne kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij.

 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Fonteyne kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van Fonteyne woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Fonteyne kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Fonteyne in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van De Bevelanden via 088 – 887 2648.

  Lees meer
Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Fonteyne kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Verhalen

Van medewerker naar vrijwilliger

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?