SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Bij Waterwel bieden wij in twee groepswoningen persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u bij ons zelfstandig wonen met zorg dichtbij. De sfeer is huiselijk en warm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontmoeten u graag voor een rondleiding op onze locatie.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Reigersberg clienten
Kom eens langs Agathastraat 28
4363 BD Aagtekerke
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een rustige en fijne omgeving

Bij Waterwel kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. Waterwel is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Zeeuwland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Dit woonzorgcentrum is ruim opgezet met 31 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren wij deskundige zorg bij u thuis. Waterwel heeft een gemeenschappelijke welzijnsruimte en een tuin. Behoefte aan gezelligheid? U kunt deelnemen aan alle activiteiten.

Agathastraat en Reigersberg: groepswonen dementie

Wij bieden in onze twee groepswoningen Agathastraat en Reigersberg ook zorg aan bewoners met dementie. In de woning Reigersberg gebeurt dit aan bewoners met een reformatorische of aanverwante achtergrond. Maar ook bewoners met een andere overtuiging zijn hier van harte welkom. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt Waterwel een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

Fijne omgeving

Wandelen, zingen, een rondje in de omgeving op de duofiets en genieten van een modeshow of muziekoptreden: bij Waterwel is er altijd wel een activiteit die bij u past. Viert u uw verjaardag of is er een andere speciale gelegenheid? U en uw familie kunnen hier een aparte ruimte voor reserveren. Het centrum met enkele winkels en de bushalte liggen op loopafstand. Het prachtige strand vindt u drie kilometer verderop.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Waterwel kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Waterwel kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van de groepswoningen in Waterwel kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Om de week kunt u in Waterwel deelnemen aan de weekafsluiting.

 • cafe
  Winkel

  Winkel

  Meer informatie volgt

Verhalen

Psycholoog Hermine werkt met Huntington patiënten: “Dit is een van de heftigste ziektebeelden die ik ken”

Hermine de Bonth, GZ-psycholoog
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?