SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Wilt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij? Dan kunt u in Theresiahof terecht. In dit moderne woonzorgcentrum heeft u veel privacy met een eigen appartement. Wanneer u zorg nodig heeft, is SVRZ altijd in de buurt. Of het nu gaat om zorg bij u thuis of in een groepswoning: we zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en de juiste zorg krijgt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Theresiaplein 7
4453 BV 's-Heerenhoek
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. In Theresiahof kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden we zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  In onze twee groepswoningen Theresiaplein 4 en 6 bieden wij zorg aan mensen met dementie. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend was. Daarom werken we op een kleinschalige manier. In iedere groepswoning is ruimte voor zeven bewoners. In de woning verloopt de dag zoveel mogelijk zoals thuis. Samen met andere bewoners kookt en eet u in de huiskamer. U heeft een eigen kamer met sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere groepswoning een mooie tuin, zodat u bij goed weer lekker buiten kunt zitten.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Theresiahof kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de huurappartementen van Theresiahof woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Theresiahof kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Theresiahof in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van De Bevelanden via 088 – 887 2648.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen bibliotheek waar u boeken kunt lezen en lenen.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Theresiahof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Duim omhoog met harp
Verhalen

Communiceren via de harp

Anna Clijsen, Harptherapeut
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?