SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Wilt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij? Dan kunt u in Theresiahof terecht. In dit moderne woonzorgcentrum heeft u veel privacy met een eigen appartement. Wanneer u zorg nodig heeft, is SVRZ altijd in de buurt. Of het nu gaat om zorg bij u thuis of in een groepswoning: we zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en de juiste zorg krijgt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Theresiaplein 7
4453 BV 's-Heerenhoek
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg dichtbij, in een gezellig dorp

Bij Theresiahof kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. Theresiahof is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Theresiahof is ruim opgezet met 25 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Wanneer u zorg nodig heeft, leveren wij zorg bij u thuis. Als bewoner van Theresiahof kunt u deelnemen aan alle activiteiten en evenementen die we organiseren.

Theresiaplein: groepswonen dementie

In onze twee groepswoningen Theresiaplein 4 en 6 bieden wij zorg aan mensen met dementie. We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk het leven kunt blijven leiden dat u gewend was. Daarom werken we op een kleinschalige manier. In iedere groepswoning is ruimte voor zeven bewoners. In de woning verloopt de dag zoveel mogelijk zoals thuis. Samen met andere bewoners kookt en eet u in de huiskamer. U heeft een eigen kamer met sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere groepswoning een mooie tuin, zodat u bij goed weer lekker buiten kunt zitten.

Sociaal netwerk

Theresiahof ligt aan de rand van het dorp, nabij een basisschool. We organiseren regelmatig activiteiten waar ook de kinderen van deze school aan meedoen. Houdt u van fietsen? Theresiahof heeft een duofiets waarmee u een rondje kunt fietsen door de omgeving van ’s-Heerenhoek. Verder organiseren we allerlei evenementen waar u aan deel kunt nemen. Ook proberen we de activiteiten die u thuis ondernam zoveel mogelijk te behouden.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. In Theresiahof kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden we zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen bibliotheek waar u boeken kunt lezen en lenen.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Theresiahof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
Duim omhoog met harp
Verhalen

Communiceren via de harp

Anna Clijsen, Harptherapeut
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Bekijk alle activiteiten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?