SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Persoonlijke zorg op een kleinschalige manier staat bij ons voorop. In Compagnieplein bieden wij in drie groepswoningen zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. En dat in een mooie omgeving, dichtbij het water en met zicht op de jachthaven van Middelburg. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Compagnieplein bezoek
Kom eens langs Compagnieplein 2, 4, 6, 8
4331 VG Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Compagnieplein kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Kunt u door geheugenproblemen niet meer thuis wonen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden in woonzorgcentrum Compagnieplein drie groepswoningen zorg aan bewoners met dementie. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk kunt blijven leven zoals dat u dat thuis gewend was. In een woning verblijven zes tot zeven bewoners. U vindt twee woningen op de begane grond en een op de eerste verdieping.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Compagnieplein kan u verder helpen. Loop gerust eens binnen in het kantoor van de wijkverpleegkundige.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van Compagnieplein woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Compagnieplein kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw huurappartement van Compagnieplein in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ op Walcheren via 088 – 887 1900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Compagnieplein kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en Zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper. De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • cafe
  Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ Compagnieplein bij terecht kunt.

Levensboek overhandigen ZorgThuis
Verhalen

Het levensboek van de cliënt

Linda Weerheijm, Leerling verzorgende IG 3
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?