SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Persoonlijke zorg op een kleinschalige manier staat bij ons voorop. In Compagnieplein bieden wij in drie groepswoningen zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. En dat in een mooie omgeving, dichtbij het water en met zicht op de jachthaven van Middelburg. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Compagnieplein bezoek
Kom eens langs Compagnieplein 2, 4, 6, 8
4331 VG Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, met uitzicht op de jachthaven

Bij Compagnieplein kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij drie groepswoningen voor mensen met dementie. Compagnieplein is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Woongoed Middelburg.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Compagnieplein heeft twintig huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Wij hebben een gemeenschappelijke welzijnsruimte, waar u kunt deelnemen aan allerlei activiteiten.

Groepswoningen voor mensen met dementie

Kunt u door geheugenproblemen niet meer thuis wonen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden in drie groepswoningen zorg aan bewoners met dementie. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk kunt blijven leven zoals dat u dat thuis gewend was. In een woning verblijven zes tot zeven bewoners. U vindt twee woningen op de begane grond en een op de eerste verdieping.

Aan het water

Bent u graag buiten? Compagnieplein is fraai gelegen aan de rand van de stad, met uitzicht op de jachthaven. Onze locatie ligt vlakbij het Kanaal door Walcheren. Geniet bij mooi weer van de bootjes op het water. Ook kunt u heerlijk wandelen in de groene omgeving.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Compagnieplein kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Compagnieplein kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en Zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper. De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • cafe
  Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ Compagnieplein bij terecht kunt.

Verhalen

Met cliënten op de fiets voor de Alzheimer Challenge

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?