SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Wanneer u zelfstandig wilt wonen met onze zorg dichtbij, kunt u bij Buitenhof terecht. Maar ook voor mensen met dementie bieden wij mogelijkheden in onze groepswoningen. Ons woonzorgcentrum ligt in het sfeervolle havenstadje Tholen. Benieuwd naar de locatie? Neem gerust eens contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Zwink 2, 4, 6, 8
4691 DW Tholen
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een gezellige wijk

Bij ons kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Buitenhof is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Stadlander.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Ons moderne woonzorgcentrum heeft 23 appartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren we deskundige zorg bij u thuis.

Zwink: groepswonen dementie

Ook als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt Buitenhof een alternatief. We hebben drie groepswoningen voor mensen met dementie: Zwink 2, 4 en 6. Iedere groepswoning heeft een kleine tuin waar u lekker buiten kunt zitten. Ook kunt u gebruikmaken van de recreatieruimte in het woonzorgcentrum. In onze groepswoningen doen wij er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Huiselijkheid staat voorop. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u de activiteiten die u ondernam zoveel mogelijk kunt blijven doen en dat de dag verloopt zoals u thuis gewend was.

Activiteiten en vertier

In onze recreatieruimte kunt u andere bewoners ontmoeten. Onze actieve evenementencommissie organiseert hier regelmatig leuke activiteiten. Ook kunt u in deze ruimte wekelijks samen eten met andere bewoners.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Buitenhof kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan mensen met dementie

Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Buitenhof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Voor de bewoners van de groepswoningen Zwink
  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

Masterclass geluk
Verhalen

Geluksmomentjes

Else Hosgör , 1e medewerker zorg IG, SVRZ Ter Schorre woning D8/R18
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?