SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Persoonlijke zorg en een huiselijke sfeer staan bij De Brouwerij centraal. Hier bieden wij zorg aan mensen met dementie en aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Tulpstraat dementie clienten
Kom eens langs Tulpstraat 4, 6 en 8
4371 EB Koudekerke
Bel 088 887 1900 Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. De Brouwerij biedt groepswoningen voor mensen met dementie. Ook voor zorg bij chronische lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Wij bieden in onze twee groepswoningen Tulpstraat 4 en 6 zorg aan bewoners met dementie. U heeft een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt De Brouwerij een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

  Lees meer
 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Heeft u chronische lichamelijke klachten en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u terecht in onze woongroep somatiek Tulpstraat 8. Hier bieden wij u intensieve zorg in een fijne woning. U kunt uw appartement inrichten met uw vertrouwde meubels, zodat u zich direct thuis voelt.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van De Brouwerij kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van De Brouwerij woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van De Brouwerij kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van De Brouwerij in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van Walcheren via 088 – 887 1900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Brouwerij kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Brouwerij kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

Verhalen

De jongste vrijwilliger van SVRZ Ter Schorre

Dieuwke Schepens, Vrijwilliger
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?