SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Persoonlijke zorg en een huiselijke sfeer staan bij De Brouwerij centraal. Hier bieden wij zorg aan mensen met dementie en aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Tulpstraat dementie clienten
Kom eens langs Tulpstraat 4, 6 en 8
4371 EB Koudekerke
Bel 088 887 1900 Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een warme en gezellige omgeving

Bij De Brouwerij kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook kunt u in verschillende groepswoningen of woongroepen verblijven. De Brouwerij is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Zeeuwland.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Ons woonzorgcentrum beschikt over veertien huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren we deskundige zorg bij u thuis. De Brouwerij heeft een gemeenschappelijk atrium. Ook kunt u deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren.

Tulpstraat 8: Zorg bij lichamelijke klachten

Heeft u chronische lichamelijke klachten en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u terecht in onze woongroep somatiek Tulpstraat 8. Hier bieden wij u intensieve zorg in een fijne woning. U kunt uw appartement inrichten met uw vertrouwde meubels, zodat u zich direct thuis voelt.

Tulpstraat 4 en 6: groepswonen dementie

Wij bieden in onze twee groepswoningen Tulpstraat 4 en 6 zorg aan bewoners met dementie. U heeft een kamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. Is uw partner dementerend? Ook dan biedt De Brouwerij een alternatief: een combinatie van zelfstandig wonen en wonen met zorg.

Altijd iets te doen

In De Brouwerij is altijd wel iets te beleven. Zo organiseren we jaarlijks een pannenkoekendag. Ook is ons gebouw ieder jaar onderdeel van de dorpsrun. Schilderen, biljarten, een rondje in de omgeving op de duofiets of genieten van een muziekoptreden of modeshow: er is voor ieder wat wils. Ook is de ligging van De Brouwerij erg gunstig. Het centrum, een supermarkt en de bushalte liggen vlakbij. Vier kilometer verderop komt u uit op het prachtige strand.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. De Brouwerij biedt groepswoningen voor mensen met dementie. Ook voor zorg bij chronische lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van De Brouwerij kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Brouwerij kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

Mon Pieters in Máxima
Verhalen

Mon denkt dat hij gewoon thuis is

Gemma Pieters , echtgenote van Mon Pieters, cliënt in Máxima
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?