SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Persoonlijke zorg en een huiselijke sfeer staan bij Pomona centraal. Hier bieden wij zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Groenewoud 1
4421 BM Kapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Pomona kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Kunt u door geheugenproblemen niet meer thuis wonen? Dan kunt u ook bij ons terecht. In woonzorgcentrum Pomona bieden wij zorg voor mensen met dementie. In de twee kleinschalige groepswoningen Groenewoud heeft u uw eigen kamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Onze zorgprofessionals bieden de ondersteuning die nodig is, in een vertrouwde en veilige omgeving.

  Lees meer
 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Pomona kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van Pomona woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Pomona kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Pomona in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ De Bevelanden via 088 – 887 2648.

  Lees meer
 • SVRZ de Vurrsche gang

  Logeren bij SVRZ

  Bij Pomona bieden we mensen met dementie die nog thuis wonen de mogelijkheid om te logeren. Door de zorg tijdelijk over nemen, bieden we mantelzorgers de mogelijkheid om even op adem te komen. Of met een gerust hart met vakantie te gaan, of een dagje weg.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Pomona kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen. U kunt natuurlijk ook uw eigen kapper vragen om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Pomona kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

Client met VR Bril bij SVRZ
Verhalen

VR bril op proef bij SVRZ

Jet van Boven, Teamleider zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?