SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Persoonlijke zorg en een huiselijke sfeer staan bij Pomona centraal. Hier bieden wij zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u hier zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Groenewoud 1
4421 BM Kapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een huiselijke omgeving

Bij Pomona kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij twee groepswoningen voor mensen met dementie. Pomona is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Pomona is ruim opgezet met 22 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. In het woonzorgcentrum leveren wij zorg bij u thuis.

Groenewoud 3 en 5: groepswonen dementie

Kunt u door geheugenproblemen niet meer thuis wonen? Dan kunt u ook bij ons terecht. In woonzorgcentrum Pomona bieden wij zorg voor mensen met dementie. In de twee kleinschalige groepswoningen Groenewoud heeft u uw eigen kamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Onze zorgprofessionals bieden de ondersteuning die nodig is, in een vertrouwde en veilige omgeving.

Fijne omgeving

Luistert u graag naar muziek? Dan zit u bij ons goed! Om de week op maandagmiddag organiseert een vaste vrijwilliger een gezellige muziekmiddag. Wilt u eropuit? Pomona is op loopafstand van het gezellige centrum van Kapelle en is goed bereikbaar met de trein.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Pomona kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen. U kunt natuurlijk ook uw eigen kapper vragen om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Pomona kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

Kensington
Verhalen

Popgroep Kensington brengt emoties naar boven

Lindsey Walraven, Persoonlijk begeleider SVRZ Maxima
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?