SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“In de kern van het dorp ’s-Gravenpolder bieden wij in drie groepswoningen persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Ook kunt u bij ons zelfstandig wonen met zorg dichtbij. We werken op een kleinschalige manier en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ de Zwake keuken
Kom eens langs Egelantierstraat 52
4431 EP 's Gravenpolder
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in de kern van het dorp

Bij De Zwake kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. De Zwake is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Woonzorgcentrum De Zwake is ruim opgezet met 34 koop- en huurappartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Wanneer u zorg nodig heeft, leveren wij zorg bij u thuis. Als bewoner van De Zwake kunt u deelnemen aan alle activiteiten en evenementen die worden georganiseerd.

Egelantierstraat: groepswonen dementie

In onze drie groepswoningen Egelantierstraat bieden wij zorg aan bewoners met dementie. We werken op een kleinschalige manier, omdat we het belangrijk vinden dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft zoals dat u thuis gewend was. In een woning verblijven zes tot zeven bewoners. U heeft een eigen kamer met badkamer die u naar uw smaak kunt inrichten. Ook heeft iedere groepswoning een mooi balkon, zodat u bij goed weer lekker buiten kunt zitten. In de woning Egelantierstraat 28 verblijven bewoners met een reformatorische achtergrond.

Activiteiten met kinderen

De Zwake ligt in de dorpskern van ’s-Gravenpolder, nabij een school. We organiseren regelmatig activiteiten waar ook de kinderen van deze school aan meedoen. In ons woonzorgcentrum vindt u ook een bibliotheek, sporthal en diverse winkels. Er is altijd genoeg te doen!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij De Zwake kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Maar we bieden ook zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen bibliotheek waar u boeken kunt lezen en lenen.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • shop
  Winkel

  Winkel

  op loopafstand van woonzorgcentrum De Zwake vindt u een winkelcentrum met diverse winkels zoals een supermarkt en een bloemisterij.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum De Zwake kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ de Kraayert dagbehandeling dementie op jonge leeftijd
Verhalen

Dat Tonny van fietsen houdt is wel duidelijk

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?