SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Bij Poelwijck komen rust, ruimte en levendigheid samen. Met het Poelbos in de buurt en een kinderopvang naast het woonzorgcentrum, is er bij ons altijd wat te zien en te beleven. Bij Poelwijck bieden wij professionele en persoonlijke zorg in een groene omgeving. Benieuwd naar ons zorgaanbod? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Poelwijck clienten
Kom eens langs Boogstraat 48
4458 CB 's Heer Arendskerke
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, met een mooi park en bos in de buurt

Bij Poelwijck kunt u zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook kunt u in verschillende groepswoningen of woongroepen verblijven. Poelwijck is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland wonen.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Bij Poelwijck kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Er zijn  diverse koop- en huurwoningen waar u kunt verblijven. Hier bieden wij deskundige zorg bij u thuis.

Zorg bij lichamelijke klachten

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door chronische lichamelijke klachten? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek Boogstraat terecht. Poelwijck heeft twee woongroepen met ruimte appartementen. U kunt uw eigen appartement inrichten zoals u zelf wilt. Wij bieden u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft.

Boogstraat: groepswonen dementie

Ook als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt Poelwijck een alternatief. In onze groepswoningen Boogstraat doen wij er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u de activiteiten die u ondernam zoveel mogelijk kunt blijven doen en dat de dag verloopt zoals u thuis gewend was.

Fijne omgeving

In het Grand Café van Poelwijck organiseren we tal van activiteiten en workshops. Een keer per maand kunnen alle bewoners en mensen uit het dorp aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Ook is er een duofiets waarmee u een rondje kunt fietsen door de groene omgeving van ’s Heer Arendskerke. Poelwijck ligt vlakbij het groene Poelbos, waar u heerlijk kunt wandelen.

Voorzieningen
 • cafe
  Grand Café

  Grand Café

  In het Grand Café kunt u samen met uw medebewoners en familie genieten van koffie, thee, een drankje en gerechten van de kleine kaart. In het voorjaar en in de zomer kunt u van het zonnetje genieten op het terras.

  Openingstijden:

  Dagelijks : 10.30 – 13.30 uur.
  Zaterdag en zondag: 10.00 – 14.30 uur.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Poelwijck kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt regelmatig bij ons langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Twee keer per week komt er een bewegingsagoog bij Poelwijck die u ondersteunt met bewegen.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Bij Poelwijck kunt u gratis een boek pakken en meenemen uit de daarvoor bestemde kast. Uitgelezen? Dan brengt u het boek gewoon weer terug. Lekker makkelijk!

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Poelwijck kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
twee vrouwen met nachtbraker
Verhalen

Van nachtbraker tot gastvrouw

Natasja Risseeuw, 1e medewerker zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?