Parkinson-Inn

Parkinson-Inn
Ontmoetingsplek voor patiënten met Parkinson en naasten in Terneuzen

Een Parkinson-Inn heeft tot doel Parkinsonpatiënten en hun naasten en familieleden de gelegenheid te bieden elkaar op een vast terugkerend tijdstip te ontmoeten in een informele sfeer en ervaringen met elkaar te delen. Daarbij staan begrippen als respect, acceptatie, inspiratie, steun, luisteren en begrip centraal. Dit alles in een veilige en prettige omgeving en onder het genot van een drankje. Een bijeenkomst duurt maximaal drie uur en is bij voorkeur vrijblijvend, informeel en laagdrempelig. Naast de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen zullen er regelmatig sprekers worden uitgenodigd, maar zal er ook veel activiteit plaatsvinden tijdens Parkinson-Inn bijeenkomsten. Denk aan dansen, zingen, schilderen, sportief bezig zijn, uitstapjes.

 

De eerste Parkinson-Inn op 22 januari staat in het teken van de opening. Mark Felius, locatiemanager SVRZ Ter Schorre zorgt voor de opening. Sprekers zijn Anneke de Jonge en Lucas Janse, beide oprichters van Parkinson-Inn en Parkinsonpatiënt. Ook de heer Breukelman, neuroloog bij ziekenhuis Zorgsaam,  zal een interessante lezing geven. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door pianiste Martha Roelofs.

 

Aanmelden kan voor 15 januari bij Anke Elderson: 
E: elderson AT logopediegroepzvl DOT nl
T: 0115-561507.

Parkinson-Inn is elke twee maanden op vrijdagmiddag van 14.00-17.00 uur. De eerste bijeenkomst is gratis. Alle daaropvolgende bijeenkomsten kosten € 2,50 per persoon, inclusief koffie/thee.

 

Suggesties?