Dans voor iedereen bij SVRZ De Vurssche

SVRZ De Vurssche start met een danscursus ‘Lang Leven Dans’ vanaf zaterdag 21 oktober in Axel. Deze danscursus is een vervolg op het succesvolle project ‘Dansdroom’ wat in het voorjaar van 2017 in SVRZ De Molenhof plaatsvond. Genieten van prachtige muziek, bewegen op muziek, kijken naar dans en zelf dansen. Dat is waarmee wij in SVRZ De Vurssche, samen met cliënten en andere geïnteresseerden, tijdens het project ´Lang Leven Dans´ aan de slag gaan. De danslessen worden gegeven door een professionele dansdocente. Op zaterdag 21 oktober a.s. om 14.30 uur vindt de kick-off van dit dansproject plaats in het restaurant van De Vurssche. Iedere geïnteresseerde is – na aanmelding – van harte welkom.

De dansvorm van het project ‘Lang Leven Dans’ is inclusiedans. Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder fysieke beperking samen dansen. Iedereen danst volgens zijn eigen mogelijkheden en de combinatie van mensen met en zonder beperking leidt tot een bijzonder nieuw contact. Met dans en met elkaar.
Op 21 oktober krijgen alle aanwezigen informatie over het vervolg van het project en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de gratis danslessen op dinsdag.
De toegang tot de kick-off is gratis en ook de daarop volgende danslessen zijn gratis. Aanmelden voor de kick-off kan tot donderdag 12 oktober a.s. door te mailen naar: r.verhelst@svrz.nl


Suggesties?