SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Inloop bij SVRZ

Alle ouderen uit de wijk zijn iedere donderdag van 9.30 – 15.30 uur van harte welkom in de inloop van SVRZ voor een bakje koffie of thee. De inloop is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid of er even tussen uit wil zijn. Niets moet, (bijna) alles kan. Het staat bezoekers vrij om te komen en gaan wanneer zij willen. De inloop kan ook voor mantelzorgers en/of hun partners de gelegenheid bieden om er even tussenuit te zijn.

Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding van de deelnemers. Zij worden hierbij fysiek of telefonisch ondersteund door een professionele medewerker welzijn.

Gezamenlijk project

De inloop is een gezamenlijk project van SVRZ en SMWO en wordt ondersteund door de Gemeente Goes. Ouderen hebben geen Wmo-indicatie nodig. Deze vorm van dagbesteding zorgt ervoor dat inwoners vitaler blijven, waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen.

Adres: Serviceflat De Horst, de Horst 48, 4461 WZ Goes.

Meer informatie is op te vragen bij Niels Zuijdweg, SVRZ coördinator inlopen, via n.zuijdweg@svrz.nl of 06 – 13 33 67 92. Een indicatie voor zorg is niet nodig voor de inloop.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?