SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Datum: donderdag 18 april 2024 van 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Regionaal Expertise centrum Korsakov Zeeland SVRZ, Ter Poorteweg 29 in Koudekerke
Thema: De cliëntreis

Programma

Tijdens de netwerkbijeenkomst zullen er verschillende sprekers vanuit hun invalshoek kijken naar de cliëntreis. Hoe ziet het leven van mensen met Korsakov eruit? Van thuissituatie tot opname binnen REC Korsakov Zeeland? De volgende personen komen aan het woord:

  • Ed Bosklopper, familielid van één van de bewoners met van de woonlocatie van het REC aan de Ter Poorteweg. Hij zal, als naaste, vertellen over het voortraject en de opname .
  • Annet op ’t Hof, SVRZ casemanager Korsakov en Eveline Mangnus SVRZ GZ Psycholoog. Zij geven een inzicht in het zorgpad en wanneer zij betrokken worden in een casus. Maar ook zullen zij kijken naar wat zij kunnen betekenen voor iemand met Korsakov en iedereen er om heen.
  • Denise van de Velde, SVRZ wijkverpleegkundige en Elise Verhoef, SVRZ thuisbegeleider. Beiden zijn werkzaam in de thuiszorg bij SVRZ. Recent hebben zij te maken gehad met iemand met het syndroom van Korsakov in de thuissituatie. Waar liepen zij tegenaan en wat betekent de expertise en de ambulante tak van het REC voor hen?
  • Samantha Degrande, SVRZ persoonlijk begeleider met Cees en Ludy, beide bewoners van de woonlocatie aan de Ter Poorteweg. Cees en Ludy laten samen met Samantha zien en horen hoe zij wonen binnen de woonlocatie SVRZ Ter Poorteweg van het REC.

Lunch

Voor het programma start, is er een lunch, mede voorbereid door bewoners van de woonlocatie. Tijdens de lunch is er mogelijkheid te netwerken. Ook tijdens en na het programma is er de gelegenheid te netwerken en vragen te stellen. Wij kijken, samen met de bewoners, uit naar deze middag .

Meld u aan

U kunt u via dit formulier aanmelden. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen. Heeft u een vraag over de bijeenkomst of over het REC Korsakov? Stel hem via reckorsakov@svrz.nl.

 

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?