SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Vier cliënten van SVRZ vonden het geweldig om aan deze campagne mee te werken. Ze vertelden hun persoonlijke verhaal en gingen op de foto met een familielid die hun vroegere zelf voorstelt. Dat leverde niet alleen een geweldige dag voor hen op, maar ook een prachtige foto-/verhalenserie voor SVRZ!  

De Zeeuwse babbelaar

Lees het verhaal van meneer de Smit: hij was stads- en dorpsomroeper. Gedurende twintig jaar reisde hij heel het land door, van feest naar feest, met zelfgemaakte leuzen die hij met luide stem en een omroephoorn ten gehore bracht. “Hoewel mijn stem nu wat zwakker is, geef ik mijn passie voor het vermaken van mensen niet op.”  

Medailles en boeddha’s

Ga met het verhaal van mevrouw Sickens-de Wal-Dijkstra 79 jaar terug in de tijd. Op 18-jarige leeftijd werd ze uitgezonden naar Indonesië. “Mijn tijd in Indonesië heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. 

Zeeën van herinneringen

Het verhaal van meneer Wisse gaat in op zijn tijd op zee. 36 jaar voer hij over vrijwel alle wereldzeeën en zag zo bijna de hele wereld. “De klanken van zeemansliedjes houden de herinneringen aan mijn zeevarend verleden levend. 

Passie voor paarden 

Of lees het verhaal van mevrouw Sijnesael-Boidin. Ze werkte zeven dagen per week in haar eigen boekenwinkel. Ter ontspanning kocht ze een paard, waar ze jarenlang elke dag heen ging. “Ik ben en blijf een dierenvriend.”

Campagne

Je kan de campagne op diverse plaatsen tegenkomen, zowel offline als online. Denk aan advertenties in lokale magazines en social media en banners op veelbezochte websites. 

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?