't Gasthuis

Dagbehandeling voor mensen met een lichamelijke beperking

Noordpoortplein 2

4331 RN Middelburg

Bel 088 887 1131

De dagbehandeling is in SVRZ ’t Gasthuis, centrum voor zorg en revalidatie in Middelburg. Hier biedt SVRZ revalidatie en een zinvolle dagbesteding aan mensen met een lichamelijke beperking die nog thuis wonen.

Dagbehandeling is erop gericht om het zelfstandig functioneren van cliënten te ondersteunen en te bevorderen. Daarbij hoort ook het ondersteunen en het ontlasten van de mantelzorger. Dagbehandeling is er ook voor mensen die voor korte of langere periode revalidatie nodig hebben bij herstel na ziekte, een ongeval, een ziekenhuisopname of na een opname in ´t Gasthuis op Bolwerk of Watertoren.

 

De dagbehandeling is op de eerste verdieping in ’t Gasthuis. Dagelijks bezoeken zo’n twaalf tot vijftien cliënten deze dagbehandeling. Bezoekers worden gehaald en gebracht en eten gezamenlijk in de gezellige ontmoetingsruimte of het restaurant. De dagbehandeling is deels gericht op geriatrische revalidatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de oefenruimtes op dezelfde verdieping. 

Ontdek meer over deze locatie

 • Cliëntenraad

  Deze locatie wordt vertegenwoordigd door Cliëntenraad SVRZ 't Gasthuis:

  Ine Niekerk, voorzitter

  Cor Alewijnse, secretaris
  Mattie de Bruine

  Dik Sakko

  Jan Zwemer
  Nol Tasma

   

  Bekijk hier het jaarverslag 2019

 • Contactgegevens

  De dagbehandeling is geopend op maandag en woensdag van 8.30-15.30 uur.

  Wilt u meer informatie over SVRZ of wilt u zorg aanvragen?

  Bel 0900 - 78 79 777
  Stuur een bericht
 • Voorzieningen op deze locatie

  • Kapper

   Wilt u uw haar laten knippen en föhnen? Of wilt u het laten watergolven of kleuren? In onze kapsalon is uw haar in goede handen.

   U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Overlegt u hierover even met de kapper. 

  • Restaurant

   In ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of een warme maaltijd. U bent welkom om de krant te lezen of te internetten met ons gratis WIFI. Soms organiseren we activiteiten zoals themamaaltijden. 

  • Seniorenfitness

   Bewegen is gezond, ook voor ouderen. Daarom heeft SVRZ een speciaal fitnessprogramma opgezet voor senioren. Onder begeleiding doet u oefeningen en werkt u aan uw conditie, kracht en flexibiliteit. Informeer dan op de locatie naar de mogelijkheden.

 • Zorgdiensten op deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws