't Gasthuis

Centrum voor zorg en revalidatie

Noordpoortplein 2

4331 RN Middelburg

Bel 088 887 1100

’t Gasthuis doet haar naam eer aan: u voelt uzelf welkom zodra u de ruime hal met gezellige loungehoek en leestafel binnenkomt. Wij bieden tijdelijk verblijf met deskundige revalidatiezorg én de mogelijkheid om hier te wonen met zorg. De sfeer is huiselijk en levendig.

 

In ’t Gasthuis kunt u revalideren na ziekte of een operatie. U krijgt een eigen kamer met sanitair. De kamers zijn voorzien van een flatscreen HD televisie en een koelkastje. Er zijn  goed uitgeruste oefenzalen en er staat een deskundig en betrokken  team behandelaars voor u klaar. 

Ouderen met lichamelijke klachten die niet meer zelfstandig kunnen wonen, bieden wij een fijn eigen appartement in een woongroep. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hier kunt u, als u dat wilt, medebewoners ontmoeten en meedoen aan activiteiten.


Daarnaast zijn er groepswoningen voor ouderen met dementie. De cliënten hebben een eigen kamer en er is een gemeenschappelijke huiskamer. De dag verloopt zoveel mogelijk als thuis. Huiselijkheid staat voorop. Zo koken en eten we zoveel mogelijk samen.

De sfeer in ‘t Gasthuis is huiselijk, met veel persoonlijke aandacht

Overal wifi en veel vertier

In het restaurant van ’t Gasthuis kunt u genieten van een drankje of een lekkere maaltijd. Ook kunt u er bijvoorbeeld een verjaardag vieren. Bij mooi weer zit u heerlijk in de tuin of op het terras. Er is overal gratis wifi en er is een kapsalon. Het hele jaar door zijn er evenementen, zoals de lentemarkt, muziekconcerten en filmvertoningen. Wekelijks komen de aaihonden op bezoek. Houdt u van schilderen, knutselen of breien? Dat kan in de activiteitenruimte. Of lees een boek uit onze bibliotheek met grootletterboeken. Ook een biljarttafel ontbreekt niet.

Voorzieningen voor revalidatie

Met onze moderne voorzieningen maken we de behandelingen van de fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist leuker en uitdagender. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Wii spelcomputer om weer goed te leren bewegen. En op een hometrainer met televisiescherm kunt u de Alpe d’Huez beklimmen of een fietstocht over Walcheren maken. Voor de ergotherapie is er een complete oefenkeuken. Naast de vaste behandelmomenten, werken we ook in het gewone dagelijkse leven zoveel mogelijk samen aan uw herstel. Onder het motto: ‘Alles is therapie’.


Hieronder ziet u ons volledige aanbod van zorgdiensten en voorzieningen.

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws