Reigersberg

Groepswonen dementie

Reigersberg 27

4363 BN Aagtekerke

In het knusse dorp Aagtekerke bevindt zich het woonzorgcentrum Waterwel. In een woning aan de Reigersberg wordt zorg geboden aan mensen met dementie met een kerkelijke (reformatorische of aanverwante) achtergrond.

Dit sluit goed aan bij de identiteit van het dorp. Het is belangrijk dat onze cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom werken we op een kleinschalige en belevingsgerichte manier. Alle cliënten hebben een eigen kamer die ze naar wens kunnen inrichten. Daarnaast beschikken de woningen elk over een huiskamer, waarin alles zoveel mogelijk gebeurt zoals u van huis uit gewend bent.  Om de week vindt in Waterwel een kerkafsluiting plaats waaraan alle cliënten van het woonzorgcentrum kunnen deelnemen. Voor al haar bewoners heeft Waterwel een gemeenschappelijke welzijnsruimte en een besloten tuin.


We maken dankbaar gebruik van de onmisbare zorg van mantelzorgers en vrijwilligers. Zij ondersteunen ons bij alle denkbare activiteiten zoals koken, de was doen, ondersteuning bij de maaltijd, welzijnsactiviteiten, enz.

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws