De Molenkreek

Dagbesteding

Bernhardstraat 22

4554 BE Westdorpe

Bel 0115 45 1851

Deelnemers kunnen om verschillende redenen naar de dagbesteding komen. Vaak hebben ze ondersteuning nodig omdat ze lichamelijk wat achteruit gaan. Maar ook mensen met geheugenproblemen bezoeken de dagbesteding. Voor alle bezoekers geldt dat ze het prettig vinden om anderen te ontmoeten en om samen activiteiten te ondernemen. 

Dagbesteding Molenkreek vindt plaats in een activiteitenruimte in zorgcentrum ’t Verlaet in Westdorpe.  De dagbesteding is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-16.00 uur. U bent één of meerdere dagen welkom bij de dagbesteding. Hiervoor heeft u wel een WMO indicatie van uw gemeente nodig. Zo kunt u fijn thuis blijven wonen en hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten

Dagelijks bezoeken gemiddeld tussen de zes á tien cliënten de dagbesteding. We bespreken met elkaar hoe we de dag gaan invullen. U kunt samen de krant lezen, deelnemen aan groepsgesprekken of meedoen met spel- of bakactiviteiten. Tevens kunt u ook deelnemen aan grote activiteiten zoals optredens, bingo’s,…in het voormalige restaurant van ‘t Verlaet.

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws