Ten Anker

Zorgcentrum

Prins Clauslaan 1

4691 ZA Tholen

Bel 088-8874000
 • Groepswoningen voor mensen met dementie
 • Woongroepen voor mensen met lichamelijke beperkingen
 • Eerstelijnsverblijf
 • Paramedische diensten; voedingsadvies, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie

Zorgcentrum Ten Anker ligt vlakbij het stadcentrum van Tholen. Het gebouw is sterk verbonden met de omgeving en het is een prettige plek om te wonen met zorg. U hoeft zich er zeker niet vervelen want er is heel vaak wat te doen. 

Ten Anker is een sfeervol en kleinschalig zorgcentrum. Ouderen met lichamelijke klachten die niet meer zelfstandig kunnen wonen, bieden wij een fijn eigen appartement in een woongroep. Ook is er voor iedere woongroep een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hier kunt u, als u dat wilt, medebewoners ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Daarnaast zijn er twee groepswoningen voor ouderen met dementie. De cliënten hebben een eigen kamer en er is een gemeenschappelijke huiskamer. De dag verloopt zoveel mogelijk zoals in een gezin. Huiselijkheid staat voorop. Zo koken en eten we zoveel mogelijk samen.

Dingen doen die u altijd deed

Voor alle cliënten geldt dat wij hen ondersteunen om de dingen te doen die ze altijd deden. Lidmaatschap van een vereniging, afspreken met vrienden en familie, naar de bioscoop of het theater? Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. Maar u bent ook van harte welkom bij de activiteiten en evenementen die in Ten Anker worden georganiseerd: een Internetcafé, creatieve en sportieve activiteiten, Bijbellezen, soos en mannenpraat. Om er maar eens wat te noemen. Ook familie en omwonenden zijn welkom. Zoals de bewoners van het nabijgelegen woonzorgcentrum Dalemhof en de seniorenwoningen in de Prins Clauslaan.

Overige zorg

Het is mogelijk om tijdelijk te verblijven in Ten Anker, bijvoorbeeld om te herstellen na ziekte of een operatie. Het zorgcentrum heeft uitgebreide behandelfaciliteiten, bijvoorbeeld gespecialiseerde fysiotherapie of ergotherapie. Onze cliënten en senioren uit de buurt kunnen voor behandeling of advies bij ons terecht

 

Hieronder ziet u een compleet overzicht van de zorgdiensten en voorzieningen van zorgcentrum Ten Anker.

Ontdek meer over deze locatie

 • Ten Anker
  Bingo

  Meer info
 • Ten Anker
  Spelmiddag

  Meer info
 • Ten Anker
  Bingo

  Meer info
 • Ten Anker
  Spelmiddag

  Meer info

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws