Simnia

Zorgcentrum

Simniapad 1

4357 HJ Domburg

Bel 088-8871600
  • woningen voor mensen met dementie
  • woongroepen voor mensen met lichamelijke beperkingen
  • tijdelijk verblijf

In het heldere licht waar de kust van Walcheren zo om bekend staat, ligt de aantrekkelijke badplaats Domburg. Op een rustige plek aan de rand van dit dorp vindt u zorgcentrum Simnia.

Hier kunt u terecht als u door geheugenproblemen niet langer thuis kunt wonen. Wij bieden u ondersteuning in een warme, huiselijke sfeer, net zoals in een gezin. U heeft uw eigen kamer, die u zelf met vertrouwde spulletjes van thuis in kunt richten. Er is een gezellige huiskamer met keuken, waar bewoners samen koken, eten, een spelletje doen of naar muziek luisteren. Net waar u zin in heeft. Kunt u niet meer zelfstandig wonen door lichamelijke beperkingen? Dan kunt u in een van onze woongroepen terecht. Hier heeft u de privacy van uw eigen appartement. Wij bieden u de zorg en ondersteuning om zo veel mogelijk het leven te leiden dat u gewend bent. Zin in contact en gezelligheid? In de gezamenlijke ontmoetingsruimte is bijna altijd wat te doen.  

Een levendige sfeer

Simnia is een levendig zorgcentrum. Er worden allerhande activiteiten ondernomen en er worden   geregeld spelletjesmiddagen, wandeltochten, optredens of filmvoorstellingen georganiseerd. Er wordt samen gezongen en naar muziek geluisterd. Voor de mensen die dat willen is er aandacht voor geloofsbijeenkomsten. En regelmatig ruik je de geur van appeltaart of stamppot.

Overige zorg

Naast voor wonen bent u bij ons ook welkom voor een tijdelijk verblijf. Bijvoorbeeld als u (extra) zorg en ondersteuning nodig heeft om te herstellen na ziekte of operatie. We bieden u een eigen kamer en u kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten. Hieronder ziet u ons volledige aanbod van zorgdiensten en voorzieningen.

 

Simnia is de naam van een schelp. Iedere schelp is een uniek huis te vinden op de grens van water en land. Zo een huis wil ook Simnia zijn, met veel eigenheid en privacy. Wij bieden de cliënten keuzemogelijkheden wanneer het maar enigszins mogelijk is en bieden beschutting wanneer het niet anders kan.

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws