Prinses Beatrixweg

Woongroep somatiek

Prinses Beatrixweg 54 A

4424 AD Wemeldinge

De woongroep SVRZ Prinses Beatrixweg ligt in het centrum van het mooie Zeeuwse dorp Wemeldinge. Met diverse voorzieningen zoals een supermarkt en bushalte in de buurt. Aan de noordkant van Wemeldinge ligt het Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland. De Oosterschelde is een zeearm van de Noordzee tussen de Zeeuwse eilanden.

De woongroep is onderdeel van woonzorgcentrum Beatrixhof. Dit moderne complex biedt ook ruimte aan een groepswoning voor mensen met dementie van SVRZ, negen huurappartementen voor mensen met een zorgindicatie, een huisartsenpraktijk en een pinautomaat van de Rabobank. Beatrixhof is in 2017 in gebruik genomen.

De woongroep in Beatrixhof is een goed alternatief als u intensieve lichamelijk verzorging nodig heeft en daardoor niet meer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. U woont hier in  een prettige en veilige woonomgeving met de zorg die u nodig heeft. In de woongroep wonen maximaal 7 bewoners. U kunt zoveel als mogelijk uw leven blijven leiden zoals u dat gewend was. U bepaalt zelf hoe u uw dag in wilt delen. In een warme en huiselijke sfeer.

In de woongroep woont u in een appartement met een eigen badkamer met toilet. U kunt uw appartement naar uw eigen smaak inrichten met vertrouwde spullen en meubels. In de gezamenlijke ontmoetingsruimte kunt u samen met uw medebewoners koffie drinken, de maaltijden gebruiken of uw bezoek ontvangen.  De woongroep is gelegen op de eerste verdieping. Vanaf het balkon kunt u genieten van het mooie uitzicht op de molen en een park.

Uw familie, buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte  welkom!

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws