Prinses Beatrixweg

Groepswonen dementie

Prinses Beatrixweg 52 A

4424 AD Wemeldinge

De groepswoning SVRZ Prinses Beatrixweg ligt in het centrum van het mooie Zeeuwse dorp Wemeldinge. Met diverse voorzieningen zoals een supermarkt en bushalte in de buurt. Aan de noordkant van Wemeldinge ligt het Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland.  De Oosterschelde is een zeearm van de Noordzee tussen de Zeeuwse eilanden.

De groepswoning is onderdeel van woonzorgcentrum Beatrixhof. Dit moderne complex biedt ook ruimte aan een woongroep van SVRZ voor mensen met een lichamelijke beperking, negen huurappartementen voor mensen met een zorgindicatie, een huisartsenpraktijk en een pinautomaat van de Rabobank. Beatrixhof wordt in november 2017 in gebruik genomen.

De groepswoning van SVRZ in Beatrixhof is een goed alternatief voor mensen die door geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. We vinden het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. In een warme en huiselijke sfeer. In de groepswoning is ruimte voor 6 tot 7 bewoners. Een dag verloopt zoveel mogelijk als in een gezin. Alle dagelijkse dingen zoals tafel dekken, boodschappen doen, afwassen of de was opvouwen worden binnen de woning gedaan. Bewoners die dat willen en kunnen helpen mee.

Alle bewoners hebben een kamer met eigen sanitaire voorzieningen. De kamer kan in overleg ingericht worden met vertrouwde spulletjes en meubels. De groepswoning is gelegen op de begane grond en heeft een mooi terras.  

Het contact met familie, buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers vinden we belangrijk. Iedereen is dan ook van harte welkom!

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws