SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Onze naam verklapt het al: onze woongroepen liggen aan het mooie Bolwerk, een begrip in Middelburg. Midden in deze groene omgeving bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met chronische lichamelijke klachten. Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Kom gerust eens langs!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Noordbolwerk slaapkamer
Kom eens langs Noordbolwerk 33 (a t/m e)
4331 SH Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, aan het groene Bolwerk

Bij Noordbolwerk bieden wij zorg aan bewoners met chronische lichamelijke klachten. Deze locatie heeft een centrale ligging, met het stadscentrum en het Bolwerk in de buurt. U kunt gebruik maken van de voorzieningen en meedoen met activiteiten van locatie ’t Gasthuis.

Meer over de locatie

Zorg bij lichamelijke klachten

Heeft u chronische lichamelijke klachten en daarom zorg nodig? Dan kunt u in een van onze woongroepen somatiek terecht. Wij bieden u intensieve zorg in een fijne woning. U kunt uw appartement inrichten zoals u zelf wilt. Iedere woongroep heeft een eigen buitenruimte, waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Heeft u behoefte aan gezelligheid? Er is een gezamenlijke ontmoetingsruimte, waar u uw medebewoners kunt ontmoeten, samen televisie kunt kijken en waar u visite kunt ontvangen.

Veel vertier

Als bewoner van Noordbolwerk kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen van het nabij gelegen centrum voor zorg en revalidatie ’t Gasthuis. Denk hierbij aan het gezellige restaurant, de kapper, seniorenfitness en de mooie grote tuin. Ook kunt u daar aansluiten bij alle activiteiten die wij organiseren. Het hele jaar door zijn er gezellige evenementen, zoals de lentefair, muziekconcerten en filmvertoningen. Houdt u van schilderen, knutselen of breien? Dit kan in onze activiteitenruimte. Of lees een (grootletter)boek uit de boekenkast aan de gezellige leestafel.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Noordbolwerk heeft zes woongroepen voor mensen met chronische lichamelijke klachten.

Toon alle zorgdiensten
Voorzieningen
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper. De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ Noordbolwerk bij terecht kunt.

Dale Lefrandt met hond
Verhalen

Communicatie verbeteren in het afasiecentrum

Dale Lefrandt , cliënt afasiecentrum
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?