SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Bij Thibautstraat bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Onze locatie vindt u midden in de levendige Magistraatwijk. Dit is een van de grootste wijken van de stad. Met een stadstuin voor de deur, een winkelcentrum om de hoek  en een kinderboerderij op loopafstand, heeft de buurt veel te bieden. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Wij verwelkomen u graag!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs J.W. Thibautstraat 31 en 33
4336 EA Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Thibautstraat bieden wij in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  In de Thibautstraat bieden wij in twee groepswoningen zorg voor mensen met dementie. In een woning verblijven zes of zeven bewoners. U vindt de appartementen op de begane grond. Wij werken op een kleinschalige manier, omdat we het belangrijk vinden dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft als dat u thuis gewend was.

  Lees meer
Voorzieningen
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper. De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen. In het nabijgelegen winkelcentrum is ook  een kapper aanwezig.

 • cafe
  Winkel

  Winkel

  SVRZ Thibautstraat zit dicht in de buurt van een klein winkelcentrum met de supermarkten Lidl en Jumbo. In het centrum is ook een bakkerij, kapper en bloemist.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ Thibautstraat bij terecht kunt.

Verhalen

Meer dan duizend bossen bloemen

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?