SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs van der Feen
Locatiemanager Thijs van der Feen

“Bij Thibautstraat bieden wij persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Onze locatie vindt u midden in de levendige Magistraatwijk. Dit is een van de grootste wijken van de stad. Met een stadstuin voor de deur, een winkelcentrum om de hoek  en een kinderboerderij op loopafstand, heeft de buurt veel te bieden. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Wij verwelkomen u graag!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Thibaut terras
Kom eens langs J.W. Thibautstraat 31 en 33
4336 EA Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, gelegen aan een groene stadstuin

Onze locatie Thibautstraat is bekend binnen de wijk. Wanneer u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, kunt u bij ons terecht.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

In de Thibautstraat bieden wij in twee groepswoningen zorg voor mensen met dementie. In een woning verblijven zes of zeven bewoners. U vindt de appartementen op de begane grond. Wij werken op een kleinschalige manier, omdat we het belangrijk vinden dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft als dat u thuis gewend was.

Prachtige stadstuin

Het paradepaardje van Thibautstraat is toch wel onze prachtige stadstuin. De tuin is in samenwerking met verschillende instanties voor onze woningen aangelegd. We onderhouden de tuin gezamenlijk. Bent u graag buiten? Dan is dit de plek waar u heerlijk kunt ontspannen of tuinieren.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Thibautstraat bieden wij in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
  • pedicure
    Pedicure

    Pedicure

    Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

SVRZ Ter Schorre gebouw - Parkinson-Inn
Verhalen

Wat betekent corona voor mantelzorger Conny van Dixhoorn?

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?