SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Persoonlijke zorg in een huiselijke sfeer staat bij ons centraal. We zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Koriander ligt erg centraal; vanaf de A58 bent u er zo. Naast Koriander vindt u een school. Dit zorgt voor veel levendigheid en gezelligheid voor de deur. In het dorp zelf is ook veel te beleven. Op loopafstand van Koriander vindt u een supermarkt. Ook loopt u zo het dorpscentrum in. Bent u benieuwd naar onze locatie? Kom gerust eens bij ons langs!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Koriander 13, 15, 17, 19
4451 TA Heinkenszand
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een huiselijke sfeer

In het Zeeuwse dorp Heinkenszand ligt Koriander. Hier bieden wij in vier groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

Wanneer u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, kunt u bij ons terecht. Koriander heeft vier groepswoningen voor mensen met dementie. In iedere woning is ruimte voor zes bewoners. Wij doen er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Daarbij vinden we het belangrijk dat u de activiteiten die u ondernam zoveel mogelijk kunt blijven doen. Als bewoner heeft u een eigen kamer met sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere groepswoning een tuin of balkon. In de directe omgeving is daarnaast een beweegtuin aangelegd waar jong en oud elkaar ontmoeten. Goed om te weten: Koriander grenst aan woonzorgcentrum De Fonteyne. Vanuit Koriander stapt u zo het woonzorgcentrum binnen.

Gezellige activiteiten

Iedere groepswoning heeft een gezellige woonkamer. Hier kunt u andere bewoners ontmoeten om samen een kopje koffie te drinken of een spelletje te spelen. Heeft u zin om mee te doen aan een activiteit? We doen er alles aan om het u naar uw zin te maken. Of het nu gaat om muziek maken, een ritje met de duofiets, geheugentraining, bingo, knutselen of het aaien van dieren die bij ons op bezoek komen. Er is bij ons altijd wat te beleven!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Koriander bieden we zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper? De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. Onze pedicure behandelt u wanneer u daar een medische indicatie voor heeft. Heeft u geen medische indicatie, maar wilt u wel graag uw voeten extra laten verzorgen? Ook dan kunt u op eigen initiatief en op eigen kosten bij de pedicure terecht. Een zorgmedewerker van SVRZ kan een afspraak voor u maken.

Verhalen

Aandacht voor jezelf en voor elkaar

Suk Chang Muis, 1e Medewerker zorg IG
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?